Valborg

Härligt med korta veckor i skolan :-D Idag har varit en ganska konstig dag dock^^ Har varit massa hit och dit om vad man ska hitta på ikväll men det blev så att jag ska bege mig till Nacka lite senare ikväll :-) Har inte bloggat på länge nu heller så får väl ta igen d nu då ;-)

Hahahah, tisdag var en rolig dag^^ Vi blev skulle lyssna på treornas projektredovisningar och sedan skulle jag och Danni och Jojo (som jag hade lyckats tjata med mig) på retorikföreläsning... Vid typ tjugo i fyra när vi skulle gå på en redovisning hade Jojo kommit upp till åttan så jag övertalade henne att följa med. Så dröjer det till tre innan dom har lyckats få igång alla elgrejjer. Det var ett projektarbete om musiken uppbyggnad och det visar sig att det var teckno (stavas det så? techno?) musik hahahhaXD Old memories från EnskedeXD Jajja, redovisningen var ju, jaa, hm, liiiiiiiiiiiiiiiiite långtråkig då den dessutom höll på i mer än en halvtimme och Jojo gav mig mördarblickar lite titt som tätt, H E H E (a) Sedan var det ju för sent å gå på retorikföreläsningen vilket var lika bra det för det hade vi inte pallat^^

Okej, jag orkar inte uppdatera mer nu hihihXD Men jag ska bättra mig på bloggningen ;-)
Pussen och glad valborg<33

Tisdag :-)

Hahahahah, jag tror att jag är pigg idag men vet inteXD Jag nyss...
- Ojojojojoj vad trött jag e, GÄÄÄÄÄÄÄÄSP
5 sekunder senare...
- Jag e faktiskt ganska pigg idag.

Jaa, hur ska man tolka det hahah? ;-) Jajja, jag tolkar det som att jag är pigg så blir det roligare :-D Har precis skrivit nationella i engelska b, ingen aning om hur det gick men hoppas på det bästa :-) Svenskan gick bra vilket jag blev väldigt förvånad över hahah men det var ju bra XD Nu har Danni skaffat blogg också, yay :-D Miss D ;-)

Nu är det snart dags för lunch, pussninussen<333 

Man ska vara positiv :-)

Pjuuuuuu, dagen har bestått av svenska, svenska och svenska! Nu är jag jävligt trött på svenska hahah ;-) Hade redovisning och det kändes som det gick åt helvete men jag vet faktiskt inte hahahXD Först var jag inte ett dugg nervös, men sedan när jag väl hade börjat prata blev jag bajjanervös :-O Usha, nu ska jag glömma det! Imorgon är det nationella i engelska skriftligt men man får väl hoppas på att det går bra iaf :-) Jag bestämde mig precis nyss när jag skrev den där meningen att jag måste bli mer positiv för att klara av den här veckan hahah, så japp :-D Det är ju trots allt en kort vecka så jag ska nog överleva :-)

Pussi<3333

Söndag

Härligt väder det har varit idag! :-D Suttit ute och pluggat och så hängde jag med mamma till Globen en kortis också :-) Så nu har jag köpt mina ny skor och lite annat, va ju massa rabatt överallt där idag :-D Mee like :-D Bion i fredags var rolig, men jag var lite besviken för han som spelade Luke var inte så snygg som han skulle vara (a) När vi satt och vänta på att filmen skulle börja kom ett gäng 30-åringar typ och när dom hade sett sina stolsnummer skriker två av dom "Lucky number 23, lucky number 23!!!!!!!" Gaaaaaaaad! Jojo och jag tittar på varandra å så säger Jojo Hoppas inte det där är vi om tio år! Gad no hahah XD Vi satt ju och åt i typ två timmar innan också men det var mys med lite girltalk ;-)

Pussen<33

Helg :-)

Så, nu har jag skickat in filmfrågorna :-) Så pluggat klart för idag^^ Så snart bär det av till stan men Apa för käk i kungshallarna och bio :-D Idag har det väl inte hänt så mkt^^ Matte på förmiddagen å så psykologi. Hahah jag fick lite svårt å komma på vad jag skulle skrvia här nu hahah XD Så det är väl lika bra att jag slutar och går och duschar i stället ;-)

Pussipuss och ha en bra fredag :-) <333

              <33

Gonatt (snart)

Nu är jag nästan klar med psykologin, en fråga jag måste fråga min lärare om imorgon bara :-) Svenskan gick det ju sisådär med men jag tror och hoppas att det inte gör så mkt :.O (a) Nu har jag duschat och ska gå och lägga mig snart, behöver sova! Kommer antagligen inte komma i säng riktigt än ändå (a)

Menmen, natti på er sötnosar<333

Torsdag

Guuud vilken seg dag! Började med fysik där jag verkligen fattade N A D A! Har inte fått in det där med ellära än^^ Så där satt jag som ett fån ;-) Menmen, jag ska vara duktig och läsa på till nästa vecka :-) Lyckades byta phtid med Alina så jag fick gå hem lite tidigare idag iaf :-) Nu sitter jag med psykologi, snark... Som vanligt är jag efter i min planering (a) Så ska jag försöka hinna med svenskan tills imorgon också, shiiiiit XD Jajja bara kämpa på. Ska på bio med Jojo imorgon iaf så det blir min belöning :-) Vi ska äntligen se shopaholic :-D Hahah, nördar som vi är :-D

Det blev pizza till middag igår, undra vad jag ska äta idag? Vi har ingen spis numera...
Vårat fina kök :-D HahahXD (mobilkort)   


Vårpussar<33


Gomorron

Bank, bank, bank vaknade jag av idag fast jag har lååååång sovmorgon :-( Dumma hantverkare :-( Menmen det är väl inte hans fel, han måste väl jobba^^ Men kunde inte han också tagit lite sovmorgon idag liksom? ;-) HihihXD 12.55 ska jag vara på ngt museum för studiebesök i historia, YAY,jag som ääääälskaaar museum, hahah nädå hellre det än skolan ;-) som ni märker vaknade jag lite på fel sida, hantverkarens fel ;-) Men jag ska bättra på mitt humör under dagen, I promise ;-) 

<33 

Ojoj!

Tänkte att det var bäst att blogga lite när jag såg att det var ett tag sedan^^ Hahah, idag har jag varit död, somnade aldelles för sent i natt :O Ska gå å lägga mig nu och ta igen det, men jag fattar inte hur jag kan vara så pigg nu ändå? hahah jajja^^ Så när jag kom hem efter skolan gjorde jag typ ingenting, skönt att slippa plugga för en gång skull ;-) Imorgon blir det dock dags att skriva psykologifrågorna ;-)

I fredags var det myskväll med Jojo och Elin<33 Vi spelade lite filmspel på xboxen och kollade satc :-D ... självklart förlorade jag hela tiden på den där frågesporten :-( Menmen hahhahXD Jag underhöll ju iaf flickorna med att spilla ut all läsk i godisskålen, right? ;-) hihih(a) Jag har alltid sönder nåt när jag är hemma hos Elin, eller ganska ofta iafXD Förra gången var det ett vinglas (ooupsiii) Jag tror inte Elin vågar ha mig där längre snart hahahhXD Men jag ska försöka skärpa mig (a)

Jag har börjat drömma saker varje natt också hahah, det är jättekonstigt men jag är väll inne i en drömperiod eller nåt ;-) Men jag kommer bara ihåg lite på morgonen vad jag har drömt sedan är det liksom bortaXD Men så läste jag Jojos blogg nyss och då kom jag på vad jag drömde för någon natt sen^^ Eller okej jag kommer inte ihåg vad jag drömde men när jag vaknade så ville jag lära mig att rida HAHAHXD Så Jojo, här kommer din elev ;-) HahahXD

Nu blir det sängen, nattinatti<333


Natti

Lite dålig uppdatering igen (a) Sjuk nu också men känns som jag är bättre nu iaf, så jag tror och hoppas att jag är helt återställd imorgon ;-) Alla blev typ sjuka under påsken :-O Jag var sjuk hela påskhelgen men sedan blev det bättre så jag gick till skolan i tisdags. Men sedan i onsdags hade jag feber :-S Jajja, den är borta nu iaf :-D Imorgon är det prov i psykologin, hoppas det går bra men vet fan inte riktigt, behövs nog en del plugg till^^ Sedan hoppas jag att jag orkar hänga med till Elin på kvällen också :-O Men det lär bli satc-kväll, och det är ju inte världens jobbigaste hahah ;-) I värsta fall får jag gå hem och ta en tupplur efter skolan och sedan dra till Elin :-) Har ju inte träffats Jojo, Elin och jag på länge nu, bad :-O Så imorgon tänker jag vara frisk som en nötkärna hahahXD Ska nog sova nu då, natti på er sötisar<33

<33


Tillbaka till vardagen

Jahapp, så var det tisdag och skola igen då^^ Inte så mkt skola idag iaf vilket var skönt, man ska ju mjukstarta lite liksom ;-) Hade fysik och sen kom Jojo så vi satt och snackade massa bara XD Ajsingbajsing på oss ;-)

Nu borde jag ta och sätta igång med psykologin som jag har prov i på fredag :-( Menmen det ska nog gå ;-) Blir dock ingen dans idag då jag inte är helt frisk än :-( Menmen det får bli dans nästa vecka istället :-)

Nu blir det psykologiplugg! Puss<33

Home

Nu är jag lite piggare ;-) Kom som sagt hem från mormor igår där jag har läst ovanligt mkt för att vara jagXD Som jag nyss skröt om för Ellen hahah. Även om det var shopaholicböcker hahahXD Fast jag har märkt att jag alltid tjuvkikar när jag läser böcker, kollar att den slutar som jag vill innan jag knappt har börjat hahah (a)

And guess vad jag har köpt!?! :D Hela satc-boxen :D:D Hahah nu blir det sats-maraton här hemme ;-) Men nu ska jag ta och baka en tårta till min bror som har fyllt år :-) Å sen kommer fastrar och en kusin också :D

Lite bilder från senaste^^ (Alla bilder från mobilen, därav den proffsiga kvaliten hahah ;-))
Pussen<333

Elin and me, jag ser ut som ett troll på bilden så Elin fick fixa bort mig hahahXD     Mio ligger och solar :-)     Kusin och jag :-)     Jag XD    Det var soligt och härligt i Västervik :-)          Min skoXD hihih          Jag njuter av solen :-)         

Hemma igen :-)

God morgon :-) Sista dagen på lovet och då vaknar jag självklart 7, jajja då kanske jag kan försöka somna i tid ikväll iaf ^^ Kom hem igårkväll så nu är jag hemma i Stockholm igen. Orkar inte skriva så mkt nu hahah så vet inte varför jag började^^ Ska kolla lite på SATC ist :-)

Pusspuss<33

Hejdå några dagar ;-)

Har precis packat väskan och nu drar jag till V'stervik och mormor några dagar :-) Men mobilen är alltid med ;-) Tänkte bloggat lite men hinner inte.

Puss och glad påsk! <33


God morgon :-)

God morgon alla glada :-D

Blev väckt av en motorsåg för ungefär en timma sedan, men det gjorde inte så mkt för det var så fint väder ute :-) Så nu sitter jag här i solen, skönt, fast det blåser lite kallt, menmen man ska inte klaga nu när solen har kommit fram! Däremot tycker jag att fåglarna kan flytta någonannansstans för de håller på att srkämma ihjäl mig en gång i minuten!

Ikväll kommer kusin hit så vi kanske hyr film eller något, sedan blir det bio imorgon :-)

Nu ska jag fortsätta sola! Pussar på er<33

Gårdagen

God kväll hahah ;-)
Inte lika soligt idag :-( Menmen, solen har tittat fram lite iaf, man ska ju vara glad över det lilla ;-) Igår satt jag däremot ute i solen hela dagen, härligt! Sedan blev det en promenad med Elin :-) Elin försökte få med mig på pokerkväll men då ingen av oss kan spela poker bestämde vi oss för en hemmakväll i stället;-)

Blev lax och potatissallad till middag för oss och så hade Elin bestämt att vi skulle smälta mars och ha till glass till efterrätt. Hahah okej Elin det var gott men "såsen" stelnade ganska snabbt vilket var ganska underhållandeXD Kvällen blev dock inte så lugnt hahah. Elin blev nämligen faster idag :-D Så Elin var väldigt nervös igår hahahXD Men jag försökte se till att hon andades lite iaf ;-)

Nervösa Elin XD     Vi fick besök av en stoooor läskig spindel :O     Elins fina marssås :D     Elin å jag <33          Sötis xtrah, som fyller år idag:O          Pira ville inte vara med :-( ;-)     Kenzo och Elin dansar ;-)     Så här lockigt hår hade jag i tisdagsXD     Mio och jag :-) Mio och jag igen:D

Pusspuss på er alla<333

Soool :-)

Sitter ute på Altanen, utan fleezetröja!, och har precis ätit frukost :-) Nu är det verkligen vår :-) Inte bloggat mkt senaste veckan, fy på mig, men det har varit sjukt mkt i skolan så jag har inte hunnit. Sedan är ju pluggpluggplugg inte så kul att läsa om eller hut? ;-)

Men nu är det påsklov :-) HÄRLIGT! Ska vara hemma halva veckan och sedan åker jag till mormor ett par dagar :-) Nu kommer jag inte på så mkt mer att skriva tyvärr hahah men blir väl nåt senare kanske ;-)

Pussen<33


:-)

Det verkar som våren håller i sig den här gången :-) Nu börjar det blomma här hemma i trädgården iaf ;-) Hypen igår gick bra, var mest "stegövningar" och inte en hel lång dans så man kom ihåg alla steg lite lättare hahah ;-) Däremot har jag fått träningsvärk i nacken... av alla ställen hahah, så det gör lite ont :-(

Idag var det nationella i svenska skriftligt, får se hur det gick ;-) Man fick sitta i fem timmar om man ville så jag hade tagit med mig mat för en vecka hahah ;-) Nädå men allt för mycket för jag åt ingenting av det, eller jo, jag drack lite yoggi ;-) Imorgon är det fysikprov så nu måste jag sätta fart med pluggandet ;-)

Pussipuss på er sötisar<33


RSS 2.0