Zombie

Hallåhallå bloggen!
Jag är jävligt trött och känner mig lite schleeeeten XD Igår var jag iaf först i skolan för nivåtest i musikteori och gehör, sedan blev det shopping med Jojo och sedan mötte vi Ellen för lunch! :-D Sedan på kvällen vare insparksfest på Kulturama, många drog vidare efter men jag var tråkig och stack hem, skulle ju upp tidigt idag så what to do liksom ;-) Pallar inte att vara bakis och trött på jobbet nu i början faktiskt ;-)

Idag forstatte min utbildning på Larchi marketing, gick bra men nu känner jag mig lite som en zombie, men har väl varit mkt den här veckan helt enkelt ;-) Mitt lilla kissproblem på jobbet verkar inte vara så svårt, killarna hare ju något lättare måste jag ju säga men det är bara att inte dricka så mkt under dagarna helt enkelt haha! Härligt att jag sitter och skriver om kiss, men enda anledningen att jag gör det är för att mitt huvud känns tomt XD Men det är ju min blogg så jag skriver vad jag vill hihihihih.

Nu känner jag att det är bäst att jag slutar skriva, annars vet jag inte vad som ploppar ur mig... Måste ändå gå å duscha! Pussen <33

Torsdag

Idag var första utbildningsdagen på jobbet! Jag kan säga att jag var trött när jag kom, det var mkt info på en gång men det gick bra! Däremot skulle dom ha något möte med nån högre chef som kom från något annat land hahah å på det mötet kände jag mig ganska vilsen kan jag ju säga... XD

Jag brukar hata mensverk men idag var det tur att jag hade det. Kom hem vid fem och då hade jag inte ätit något annat än frukost sedan 8, men jag blev inte hungrig för jag hade mensverk, så det var ju braXD Killen som va där va vrålhungrig nämligen, så synd för honom att han inte hade mensvärk ;-D

Ikväll ska jag väl läsa lite musikteori, leta efter mitt friskiskort och så borde jag plocka undan på mitt golv... men det får vi se hur det blir med, är ganska sugen på att bara kolla på tv eller något med so we will see XD

Pussen <33

Tråååååååk!

Fyfan vad tråkigt jag har haft idag, inte gjort något alls, typ försökt sova bort tiden! Kanske inte det smartaste eftersom jag måste upp i tid imorgon... Pluggade lite musikteori... inte för att man behöver plugga för ett nivåtestprov men det känns ju lite segt att faila på lätta grejjer bara för att man inte kollade igenom det lite innan tkr jag... Min hals blir ju inte direkt bättre, känner mig seg i huvet på nåt sätt också hahah. Men jag bad mamma köpa lite piller så jag planerar att må prima imorgon! Imorgon är det utbildning på jobbet som gäller, ingen aning om hur länge jag ska vara där men jag vet att jag ska lära mig om eon typ hahah XD

Igår flyttade bror hem, trevligt tkr jag! Syrran åkte ut och brorsan kom in hahah. Btw så köpte Tobbe (andra bror) ett par converse till mig i USA, nice :-D En annan sak som är nice är att jag tror att Iphonen kommer komma lite snabbare än planerat, me like! Å så äre najs att det är klubbhelg på veromoda.... Ifs borde jag inte göra av med pengar så jag kanske ska försöka ignorera det :-( Måste köpa lite grejjer till skolan ändå så jag borde nog hålla hårt i plånkan ett tag, herregud jag får inte shoppa nånting förresten! Punkt!

Blä!

Fan, känner bara att halsen är värre idag fast jag tagit alvedon! Ush, kan verkligen inte bli sjuk nu! Så blir varken till att träffa Hanna eller tjejerna idag :-( Tråkigt att inte hinna träffa Ellen innan hon åker! Men för mig är det nog smartast att stanna hemma och försöka bli återställd tills imorgon!

<33


Mkt nytt

Ja mycket nytt blir det den här veckan och hittills har det bara varit roligt :-D Andra dagen på Kulturama idag, vi är sju stycken i deltidsgruppen men det är ifs bara 6 som har kommit... Väldigt blandade åldrar, alla är trevliga så det är najs! Nu blir det inget mer Kulturama förrän fredag, skulle gått imorgon men det blev ändrat XD Men då får jag tid att träffa lite vänner ;-D Så imorgon ska jag först träffa Hanna och sedan middag med lite tjejer innan Ellen drar till Frankrike ett halvår! På tal om Ellen, så drog andra Ellen (syster) i morse till Ungern och stannar där ett halvår, båda Ellen försvinner helt enkelt ;-O Hur som helst är det enda på Kulturamaschemat den här veckan ett prov i musikteori och gehör på fredag och sedan fest på fredag kväll, ja det står med på schemat hahah!

Däremot blir det utbildning på nya jobbet på Torsdag och antagligen någon dag i helgen, annars måndag. Men jag ser faktiskt fram emot det med, är taggad!

Btw beställde jag Iphone4 idag, hihihihih :-D Fast den kommer inte komma än på länge :-( Menmen, den är iaf beställd! Pussen<33

En dag på stan.

Idag har jag haft en heldag med mina girls. Började med bio och förhandsvisning av Toy story 3! Hahah! Den var faktiskt bra ;-D Sedan blev det lite lunch på Waynes innan jag hade tid för toning, Elin och Jojo följde med och väntade :-) Det är inte såååå stor skillnad från förut men jag är nöjd och tycker faktiskt att frisören fick bort det mesta röda men ändå inte tonade det mörkt alls, så jag är nöjd :-D Sedan började vi leta skjortor till mig (kommer behöva en del framöver på jobbet). Jag köpte en på MQ för 400... sedan drog de med mig till hm och där fick jag 3 för 550, liiiite bättre pris liksom. Så jag (Elin) lämnade tillbaka skjortan från MQ och så köpte jag de tre på hm istället, dom var dessutom snyggare! Sedan mötte vi även upp Ellen och så blev det glass :-)

Måste tacka mina flickor för att dom orkat hjälpa och följa med mig på alla mina ärenden idag <3

Nästa vecka är det både nytt jobb och ny skola som gäller, nervös fast på ett bra sätt! Mkt nytt nu! Det börjar imorgon med upprop på Kulturama :-)

Pussipussen

Friday

Idag ringde klockan kvart i sju, det är jag inte van vid och jag gillade det inte alls. Men upp och hoppa var det för att hinna iväg på intervjun på Larchi Marketing. Intervjun gick utmärkt så nu är det dags för mig att köpa lite fler skjortor, det är mest kostymnissar där på Larchi nämligen så jag känner att jag måste investera lite hehe.

Senare på dagen bar det iväg mot Ropsten och barnakademin, jag tror att det gick bra där också men jag fick inget jobb där på direkten. De skrev in mig i databasen å så har de skickat mitt personliga brev till en eller två familjer. Det kändes egentligen inte alls som någon intervju och jag vet inte riktigt vad de fick ut av det men de fick ju träffa mig och det var väl det dom ville I guess.

Däckade när jag kom hem kan jag ju säga... har sovit två, tre timmar inatt så jag blir hemma ikväll kan jag ju säga hahah.

Pussen <3

Strandbryggan

Igår var jag, Jojo, Elin och Viola på Sofis mode "the city kväll" på Strandbryggan vilket var trevlanstrevlans! Mött upp Jojo efter att jag utnyttjag sminkkursen på MUS som jag fick av mina snälla fastrar i julklapp :-) Vi käkade en sallad och försökte sedan ta oss till Strandbryggan, vi visste liksom inte vilken buss vi skulle ta hahah! Men på något sätt tog vi oss dit, vi fick till och med åka lite spårvagn, den turen kan jag väl inte säga gick så bra dock, haha! Men som jag sa till gubbarna på spårvagnen, det var trevligt att åka spårvagn iaf!



Men vi tog oss iaf fram till gratis vin och cider, tävlingar och modevisning :-D Mkt nice! Och i år fick vi goodiebags med, det missade jag och Elin förra året nämligen ;-)

Idag har jag varit på observationsdag på Larchi marketing, ska dit på intervju imorgon. Så ska jag på intervju på barnakademin också! Och jag har panik för till barnakademin ska jag ha med mig referenser och klantiga jag frågade aldrig efter det andra gången jag jobbade på dagis. Första fick jag det men var faaaaaaan har jag gjort av dem då????????? Balle!

Kanske ska sätta igång å rota, men vaaaaaaaart?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?

Aja, här kommer lite bilder från igår.

              

Pussen <33

Måndagsbarn

Idag blev det middag med mina sötisar :-) Åkte in mot stan på eftermiddagen/kvällen och hann fixa kort på Friskis&Svettis samt lämna tillbaka ett halsband. Inte ledde det till att jag fick tillbaka några pengar inte utan istället köpte jag ett par örhängen (som jag hade innan men tappat ena bakdelen till, hahah hur kul lät inte detXD) och ett nytt halsband. Ifs båda de sakerna för pengarna jag fick tillbaka för halsbandet.

Sedan mötte jag upp Jojo och sedan mötte vi Elinpelin på centralen, eller ska jag säga Elin da turist kanske. Hahah. Blev middag på greken i Kungshallarna, vi gillart! Där såg vi något som vi inte ville se, hahahahahahahahah!

Nu är det sleepytime! Btw GRATTIS MAJA DU ÄGER!!!!!!!!


Toning inte toning?

Imorse kom jag upp liiiiite tidigare än vad jag gjort den senaste veckan, kände att det var dags att ta tag i det där ;-P Så det bar in till stan för att träffa Hanna, lite fika och så köpte jag en almanacka.

Jag funderade ju på om jag ska tona håret eller inte och nu funderar jag på om jag ska göra det hemma istället för att betala minst 700. När jag tonade som mest försvann ju aldrig färgen och nu såg jag på en blogg att toning man köper i affärer oftast inte är toning utan lättfärg. Inte konstigt att jag fick avfärga håret sen då liksom! Så ska se om jag hittar nån som är en riktig toning.

Pussen.

 Jag vet att jag ser ut som en anka på bilden men såååååå mörkt var det XD

Den försvunna femhundringen.

I Onsdags när vi skulle ut och röjja visste jag att jag hade en femhundralapp på mitt rum så att jag inte behövde ta ut några pengar till kvällen. Städade mitt rum på dagen och när jag var klar var min femhundring borta. Jag fattade verkligen inte vart den hade tagit vägen, trodde typ att jag hade slängt den eller något... ärligt talat har jag också skyllt lite på mamma att hon eller pappa eller syster har tagit den också...

Hur som helst har jag städat garderoben idag och vad hittar jag då i en skolåda? Jo femhundringen! Hahah, och jag är 100 på att det är samma för jag fick den av min bror när jag fyllde år och han hade varit väldigt kreativ och rullat ihop den och satt en gummisnodd runt och sedan satt dit en Sverigeflagga (jag fyllde år dagen efter studenten så vi hade många sådana här hemma då). Jahapp men det var ju trevligt iaf :-)

Tänk att min femhundring fick ett helt eget litet inlägg. Nu ska jag faktiskt fortsätta att vara duktig, min garderob var i väldigt stort behov av städning!

Fredag

Utgången i Onsdags blev mkt lyckad! Jag och Jojo käkade middag och förade (lite för mkt) här hemma innan det bar av till Collage där vi mötte upp lite annat trevligt folk från Kunskaps :-) Igår gjorde jag ingenting förutom för att sova väldigt länge... men det är ju sommar och jag har faktiskt lov, hihih.



Ikväll blir det till att fira brodern som fyller år! Och imorgon får vi se om jag orkar ta mig in till stan och fixa lite grejjor, eller så tar jag det på Söndag när jag ändå ska in till stan. Jag har gjort en vettig sak idag iaf, eller nä två. Bokat klipptid (behölvdes verkligen!!!) och mejlat ang ett jobb... Funderar på om jag ska boka tid för toning också eller inte... eller så börjar jag med att bara klippa mig kanske. Hm, tål att tänkas på.

Nu tror jag det är dags för mig att hoppa in i duschen!

Kom nyss på att det är fredag den 13e idag, det betyder väl otur?

Utgång

Ikväll blir det utgång, ordentligt. Hahah både Jojo å jag är så taggade så det kommer blir riktigt spårat. Först blir det middag och föra lite hos mig, sedan drar vi vidare till Collage där vi nog möter upp lite annat folk. Därför är det dags att jag börjar städa lite nu, det är liksom dags att jag tar tag i det.

Pussen


Tisdag

Tjenare bloggen!
Igår tänkte jag faktiskt blogga men det blev inte av. Jag tänkte att jag skulle ta kort på det jag köpte innan jag bloggade men det har jag ju inte gjort än... men kanske slänger upp imorgon lr nåt. Iaf så träffade jag mina sötisar efter att dom hade varit på arbetsförmedlingen. Vi käkade på donken å tryckte i oss en glass efteråt med, ska det svullas så skare svullas ordentligt ;-P Hahah! Jag lyckades såklart spilla ner mig på min svarta klänning... Annars brukar jag mest spilla dricka men lite omväxling liksom. Blev en prommis med Elins vovvar med :-)

Idag har det varit en stressig dag! Först skulle min kusin å hans mamma åka och sedan när dom hade kommit iväg så hade jag varken ätit frukost eller någonting... då hade klockan lyckats bli typ kvart över ett... Sen kom jag på att jag var tvungen att gå hemifrån vid typ halv 3. Så det blev till att slänga i sig en macka och sen in i duschen. Och som sagt, jag har aldrig rakat benen så fort som jag gjorde idag, å jag var liksom tvungen att göra det. Sedan kom jag iaf iväg i tid! Kvällen spenderades hos Alina med lite tjejer från klassen, det var mys!

Så måste jag också säga att jag precis var påväg att köpa Iphone4 när jag kom hem men då hade den självklart tagit slut igen på 8 timmar eller va det var liksom, kul!!! Imorgon blir det iaf spårat med Jojo!

Pussen

Biokväll

Igår blev det bio med Danni. Såg Inception som var bra :-D Däremot blir jag alltid orolig när jag ska se en film som är så lång (den är 2,5 h) för om man tkr den är tråkig är det ju rena rama döden liksom! Så tur hade jag! Innan blev det lite käk och snack på pizza hut. Å guuud vad det regnade igårkväll! Det var som värst hemifrån till Pizza hut, sen blev det lite uppehåll och sedan regnade det igen när vi skulle hem. Men ett tag på kvällen verkligen SPÖREGNADE det ju! Stackars Elin och alla andra som var på Sonisphere (om det stavas så?)! Fast som jag uppfattade det var det fett värt det.

Ikväll blire släktmiddag. Kanske ska jag ta och städa lite nu? Jag har ju funderat på det sedan jag kom hem...

Pussen <33


Fågelskit

Solade ett tag idag och gissa vad som händer då? Joo en fågel bajsar på mig! Det är så typiskt, alltså jag ska säga att det inte är första gången det händer heller, har hänt två ggr innan tror jag. Kanske det här är anledningen till att jag är så rädd för fåglar?!? Hahah!

Hur som helst, igår blev det en tur på stan med Emma, Sandra och Sara. Slutade med ett glas rosé i kungsan, trevligt :-) Idag har jag däremot inte gjort ett skit. Nu kommer snart min kusin från Skåne hit och är väl här till Tisdag tror jag. Imorgon blir det bio med Danni, sedan får vi se om det blir utgång men det är tveksamt... We will see ;-)

Pussen

   Sara och Emma, Emma väldigt inne i Snake hahah ;-P


4/8

Ååååh nu råkade jag precis radera ett nästan klart inlägg, så nu har jag ingen lust att göra ett lika bra, dumma blogg.se :-(

Aja. Igår mötte jag upp Hanna i stan för lunch och lite shopping :-D Det var allt för länge sedan vi träffades! Jag köpte inte några kläder alls även fast jag hittade mkt fint ;-O Tänkte att jag kanske inte skulle köpa det första jag hittade när jag kom till Sthlm... och det var nog smart med tanke på att jag måste snåla lite med pengarna tills jag får jobb... och då med ifs hahah ;-P Däremot köpte jag lite smycken på Ginas rea :-)



Som sagt hittade jag lite smycken :-) - Självklart är det proffskvalité på bilderna, som alltid när det är jag som fotar liksom ;-D Hahahah!

        

Alla utom örhängena med svart spets på (mina nya favvisar!) kostade 19 kr st! Dom svarta var inte på rea men dom kostade typ 60 tror jag.

Sedan på kvällen blev det en lite prommis med Elin och vovvarna :-) Idag har jag inte gjort någonting alls. Jag funderade på att städa lite men, nää. Imorgon kanske det blir till att träffa Emmis, också för länge sedan!

Pussen <3

Tack Pelin :-D <3

Nu har Elin fixat en ny fiiiin header här igen :-D Så nu kommer jag ha lust att blogg lite mer ;-D Hahahah jag tror Elin tycker jag är lite jobbig när hon fixar bloggen åt mig, hon har tagit en färg jag sagt att jag vill ha å så håller jag på å säger liiiiite ljusare bara, typ 20 ggr (a) Bestämma bild kan jag inte heller, å blomman hon fixade först dög inte, nej fy vad otacksam jag är "/ Men TACK SNÄLLA ELIN! :-D Nu är bloggen preciiiis som jag vill ha den :-D <333

Hemma igen.

Så var man hemma igen, blandade känslor. Väldigt skönt och roligt att kunna träffa vänner igen men samtidigt vet man att det betyder att sommaren snart är över. Ikväll ska jag iaf träffa Elin igen :-D Hittills i sommar har jag varit på Rhodos, Gränsö och i Arvika. Mkt landet men jag gillart ;-P Har varit usel på att ta bilder i sommar tyvärr men den har väl varit som vanligt, sol och bad! Sedan har ju jag och kusin hängt en del på biografen i Västervik hahah ;-) Men här kommer iaf några bilder från landställena :-)

Gullemio <3              

Pussen <33

RSS 2.0