.

Jag är så uttråkad, orkar liksom inte plugga när det känns som man har ett ton sten i huvet. Så kom jag inte på cdon (ja jag har tråkigt) å så stod det att det skulle komma en uppföljare till Twiligt :-O Men nej det ska det typ inte göra. Det var ett "sidospår" till twilight eller nåt weird.


Har typ uppdaterat mig på alla bloggar jag läser, fast nu kom jag på att jag inte läst Maria Montazamis på länge :-O Hahahah XD Sedan måste jag nog ta mig en tupplur innan jag ska trycka in lite kemi i min lilla hjärna.

<33

:-(

Fan. Har haft en jäklig rethosta i en och en halv vecka nu och igår kände jag att hela nacken var svullen och gjorde ont som satan :-( Innebär att det inte blir någon skiva för mig ikväll :-( Sedan är det bara att hoppas på att man orkar plugga och att det här försvinner snabbt som attan för jag har en jävlig vecka i skolan framför mig så att ligga hemma och vara sjuk nu har jag absolut inte tid med!

Nu ska jag försöka plugga lite på kemiska beräkningar och jämvikter, KUL. Nejmen ärligt talat, bara att ge järnet de två sista veckorna nu alltså! <33

Nu är det dags för fredagsmys :-)

Tjenixen! Hihih!
Vad trött jag är! Prov i arbetsmiljö och säkerhet idag och körredovisning, man kan ju säga att vi skämtade till det LITE haha! Fick lite panik innan provet eftersom vi inte trodde vi skulle göra provet förrän 13.45 (då vi brukar ha lektion). Men nej tydligen ska vi ha prov 12.30?!? Så det blev lite panik där men tror det fixade sig ;-)

Kollade nyss på måndagens avsnitt av svenska hollywoodfruar och det pratades en del om plastikkirurgi. Alltså jag tycker det är så tråkigt att alla börjar använda det. När jag är gammal kommer säkert jag också göra det bara för att man är den ända som har rynkor annars liksom. Nej fan, jag hoppas på att den där trenden går över. Tänk vad tråkigt om alla gör det och ingen ser normal ut, alltså okej jag kanske inte heller vill ha rynkor men kom igen ;-P

Ikväll blir det hemmakväll = fredagsmys :-) Faster kom över för en stund sedan också, mycket trevligt! :-)

Some pics från samskivan :-D

                                      

Nej nu ska jag fortsätta kolla på talang! <33

Bajsplugg

Herregud vilken respons jag fick på inlägget om mobilen. Jag menade inte att ni var knäppa för att ni hade kompis, jag menade bara att det skulle varit mkt skönare om alla hade abonnemang där man fick messa gratis till alla så att man slapp bry sig om att man måste ha comviq. Okej? ;-) Sedan får vi se hur jag gör med det där ;-)

Nu ligger min pluggmotivation på NOLL. Dessvärre har jag jävligt mkt att få in i skallen tills imorgon, dags att sätta fart! Skivan igår var very nice btw :-D Bilder kommer imorgon ;-)

Kramar och pussar till mina bästaste sötaste vänner <333

Tröööööttt!

Suck, alltid samma sak. När jag behöver något så hittar jag inget och när jag inte behöver något så hittar jag alltid. Varit på jakt efter en klänning och det följde med en hem men jag vetifan om jag vill ha den. Det får bli till att prova lite. Annars får jag väl rota fram något i garderoben. Ikväll är ju samskivan men Jojjs och massa roliga människor, hihih. Nu ska jag slänga i mig något, sedan blir det plugg tills jag måste fixa mig. Prov på fredag, härligt!

<33

Jag ska bojkotta kompis!

Hihih, nu mina vänner kommer ni inte att bli glada. Men om jag inte hittar ett bättre erbjudande snart kommer jag helt enkelt att bojkotta Comviq och byta till Halebop! Jo såhär äre, med Halebop får man 3000 gratis sms till ALLA och inte bara comviq och ringa är inte så fasligt dyrt det heller. En sak jag funderar på är varför alla inte byter från kompis nu egentligen för det kommer ju fler erbjudanden där man får 3000 sms gratis till alla. Min teori är att folk inte har bytt sen de skaffade kompis och då kom jag på att någon måste ju börja, så det kanske helt enkelt får bli jag. Det finns ju en stor risk med detta som är att jag kommer bli helt utmobbad så vi får se om jag vågar ta chansen lr inte. Lockbetet är ju däremot väldigt frestande, nämligen en htc-legend som jag får ett helt okej pris på om jag byter till halebop. Och seriöst min mobil är inte okej längre, och jag vill bara ha htc eller iphone (a) hihih.

 

Nu ska jag sovasovasova <333


Studenten närmar sig!

Jo jag vet att jag har blivit riktigt dålig på att blogga ;-P Men just nu tog jag tillfället i akt eftersom jag ändå sitter och skriver ut massa studentinbjudningar ;-) Kanske slänger in en bild sen men nu fattar jag inte hur man gör om det från InDesignformatet till Jpg, uuupsi men jag har glömt, hehe. Har för mig att det ska vara något med exportera men finns det? Nej. ;-P

Iaf, studentskivan var mkt lyckad även fast jag kände mig ovanligt ful haha! Men jag gillar ju att klä ut mig någon gång ibland och då satsar jag, fast den här gången vågade jag inte klä ut mig fullt så mkt som jag hade tänkt. Men tur var väl det eftersom jag hela tiden försökte ta bort sminket runt ögonen och tog bort det andra under middagen haha! Men en trevlig kväll hade vi och nu är det bara TRE VECKOR kvar!!!

Så mkt plugg nu två veckor framåt men sen blir det bara fest och skoj, hihih ;-)
Pussen <33


Söndag

Ojojojoj vad jag har varit dåligt på att blogga den här veckan :-O Menmen, så kan det bli ibland ;-) I början av veckan kom kusin hit iaf, myyys <33 Sedan har jag varit lat när det gäller plugg också, men nu är jag igång igen... som tur är! Så j'vla mkt nu så jag vet knappt vad jag ska ta mig till. Menmen, på torsdag var det skiva iaf och jag kan ju säga att det blev lite för sent, haha. I fredags kom Hanna hit och vi kollade på Twilight... eller vi pratade nog mest hela filmen ifs ;-P Och slutligen igår var vi ett gäng och firade Danni som äntligen fyllt 18! :-D

Så, det var en snabbrepris av min vecka, men nu ska jag faktiskt plugga igen XD <33

Mösspåtagning och valborg!

Gud, jag har verkligen blivit sämst på att blogga! ;-P Menmen, what too do? Hihi. Igår kan jag ju inte påstå att min dag började på bästa sätt... Det första jag märkte på morgonen var att jag inte hade sparat psykologin som jag skrivit klart på torsdagen, så 2-3 sidor var borta. Skojjigt värre! Men som tur var fick jag på mig tills på Måndag att skriva om det och det var en j'vla tur kan jag säga! Även om det känns lite sådär halvkul att skriva om något man redan har skrivit en gång, sedan kommer man ju inte ihåt allt heller. Menmen! Igår var det mösspåtagning och sedan hem till Jojo. Vi kom nog bland de sista och vi hann i princip sätta oss ner och sedan började det regna och alla började dra sig hemåt. Men inte vi inte! Hahah, nej vi drog till en bar i parken och satt där några timmar vilket faktiskt var trevligt ;-) Ikväll väntar utgång, pussipuss!


RSS 2.0