Lördag

Idag har det varit rep hela dagen, skojjigt men jobbigt för min hals men den börjar bli bättre! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan sooooovaaa så att jag är pigg och glad (och förhoppningsvis frisk imorgon!)! Tog ett bad förut när jag kom hem också som jag tror hjälpte lite på något sätt hihih. Imorgon är det ju första advent också :-) Inget bak här hemma än men ljusstakar och julstjärnor iaf :-) Fast jag har ett hjärta i mitt fönster (som hängt där sedan jag köpte det på höstlovet) som är gulligulligt :-D Hihih!



Lite bilder från dagen :-)

                        

Nej nu duschen och sedan sängen! Shit jag har nog aldrig lagt mig så här tidigt en lördag förut! Aja, nattinatti <33

Fredag

Ikväll skulle jag följt med och firat Becca men hinner inte eftersom jag har rep imorgon från klockan 9.30 + att jag börjar bli sjuk (GRATE timing måste jag säga, nooot!). Menmen ska väl hinna med att gå ut med flickan någon annan helg :-)

Idag var det grafisk kommunikation och kör i skolan, alltså ganska slappt ;-) Däremot mimade jag på kören för halsen värkte hahah ;-P Förresten har jag precis varit och klippt mig, blev lite kortare och lite mer page ;-) Och så var jag och mamma å köpte ett parfymset till mig i julklapp hahah :-D

Menmen nu blir det idol :-D
<33

Måndag

Så var det Måndag igen, veckorna går ganska fort ändå... Snart jul, jag har bestämt att jag ska fixa julklappar i tid i år. Annars brukar jag virra runt i stan dagen innan julafton eller som när det har varit som allra värst, PÅ JULAFTON! Men inte i år inte höhö ;-)

Biologiprovet kändes faktiskt bra (trots att jag sov 3 timmar i natt) men man vet ju aldrig hur resultatet blir för det ;-) Men aldrig mer kaffe säger jag bara. Jag som får ont i magen av kaffe i vanliga fall... Igår drack jag 5 koppar, och det var inte mkt mjölk i de kopparna :-O Antagligen därför jag inte kunde sova och mådde skitilla igårkväll hahah men det var iaf värt det för jag orkade plugga bra :-)

Nu sitter jag och lyssnar på White christmas som jag och Emma ska sjunga med kören typ snart :-O Hihih iaf, skulle försöka hitta någon lite skojjigare version (nu kom en rockvariant, den var inte så bra hahah) för den är lite seg tkr jag, men det blir nog la bra :-D I hope hihih ;-)

Nej men nu är det väl kanske dags att jag tar tag i lite fysik! Puss<33

Ush

Även fast jag har suttit hela dagen med biologin så känns det just nu som att provet kommer gå åt helvete. Kan inte alls koncentrera mig längre. Förut kändes det som jag hade lärt mig mycker men nu känns det som allt bara runnit ur huvudet tyvärr :-(

Tror inte heller det var så bra att knarka kaffe idag, fast det kändes så förut "/

Helgen

Gud vad dålig jag har blivit på att blogga, men det har sina skäl... Sjukt mkt i skolan och jag har lyckats få lite pluggmotivation tillbaka! Menmen detta har jag gjort under helgen (förutom att plugga)... ;-)

Fredag: Efter skolan skyndade jag mig hem och fixade mig och sedan bar det av till Jojo där det var middag på g. Mycket trevligt hade vi :-) Efter god mat och tjejsnack bar det av till Chaplins. Där sjöng vi för Jojo, Ja må hon leva och överraskningen för oss alla var att hon blev uppdragen för att sjunga här kommer pippi långstrumt HAHAH. Men vi var snälla och hjälpte henne iaf :-) Blev även dans och skojj. Det var inget vidare drag på Chaplins i Fredags tyvärr så sedan funderade vi på att dra vidare eller åka hemåt... ingen ville betala 100 kr inträde för nytt ställe men hem ville vi inte heller så det fick bli donken ;-) Men vi hade en mycket skojjig och mysig kväll iaf och jag hoppas och tror att Jojo var nöjd med firandet :-)

The birthdaygirl and me <33                                                      

Lördag: På vägen till tuben när jag cyklade (jag hade bråttom som vanligt) mötte jag Elin och Sara. Jag stannade snabbt å ba, förlåt men jag har jättebråttom men hej hejdå å en snabb kram haahhXD Tror Sara tyckte jag var lite skum, Elin är ju van... hahah (a) Halv sju satt jag inne på Rigoletto och fick ÄNLIGEN se New Moon! Jag tycker det är ganska sorgligt egentligen att ALLA tjejer går och kärar ner sig i en och samma kille men jag är ju likadan själv så... Dock kan jag inte förstå hur man kan gilla Jacob, han är en liten gris enligt mig... Edward lr Robert däremot... yummi! Robert Pattinsson får mig att komma tillbaka till det stadiet där jag har en känd kille som bakgrund på mobilen. Just nu är han både bakgrund och tema :-D Hihih (a) Jag ska iaf LÄTT se filmen snart igen och läsa om böckerna! <33

Sedan drog jag och kusinen min hem och spelade Bond och dansmatta höhö ;-) Den jäkeln är och ser filmen nu igen btw ;-P



Nej nu måste jag forstätta att läsa om celler å organismer å fiskar och sådan, det är SÅ skojjigt^^

Räkna inte med bra bloggande nästa veckan, jag har sjukt mkt att göra!
Pussipuss <33

Äntligen Fredag! :-)

Varit dålig på att blogga denna vecka, men haft full rulle om man säger så hahah ;-) Idag ska vi iaf fira Jojo så det blir först middag och sedan röjj på Chaplins ;-D

Nu ska jag snart iväg till skolan ;-)
Pussipuss<33


Tisdag

Kom precis hem från en tur på stan med Tjoff, känns som det var ett tag sedan vi träffades :-O Så det var mys iaf :-) Nu blir det mer biologi, wihoo :-(

Pussen <33


1 year

Idag fyller min lilla blogg ett år, hihih. Grattis till den ;-)
<33

Natti

Nu ska jag gå och lägga mig, innan halv tio det är ju inte lite duktigt hahah ;-) Men imorgon blir det upp tidigt och plugga för jag råkade somna i soffan förut idag nämligen (a)

Natti <33

Måndag

Den här dagen har inte varit rolig... började med att jag glömde mina nycklar hemma imorse. Sedan gick jag och lade mig alldeless för sent igår så har varit sjukt trött hela dagen. Fick en jävla huvudvärk på eftermiddagen också "/

Menmen nu har det iaf blivit bättre :-) Borde dock ta tag i lite biologiprov nu känner jag. Imorgon blir det ingen skola för min del då jag ska till farbror doktorn, HAHA ;-P Nä men iaf ;-) En hel veckas plugg framför mig men en nice helg att se fram emot :-) Först fira Jojo (som ändtligen fyllt 18) på Fredag och sedan New moon på Lördag :-D

Pussen<33

Söndag

Igår var mkt skoj! Det blev Pilot vilket var najs, ganska litet men fortfarande bra :-D Blev massa snack och en del dans :-D Sedan bar det av till donken, jag försökte få ett lasersvärd men det gick ju tyvärr inte när man bara köpte vatten... då blev jag lite ledsen :-O

Idag har jag massa plugg att se fram emot, wihoo!^^

Pussen<33

Lyckades sno åt mig en bild ;-) 


GRATTIS<33

Idag fyller Jojo 18! :-D GRAAAAATTTIIIISSSS!!! :-D :-D <3<3<3


Lördag

Fredagsmys med kusin igår, trevligt :-) Bror min är som sagt även hemma vilket alltid är lika trevligt :-) Jag och Elin ska ju åka å hälsa på honom i London i vinter också, NICE. Bara dags att vi bokar våra biljetter nu någon gång! Å på tal om Elin mötte vi henne igår på vägen hem från Ica, hon skulle se Hairspray igen den ungen :-O <33 Ikväll blir det utgång men jag har inte fått veta vart vi ska än... ska nog tjata lite på Emma hihih. Nu har jag iaf en del plugg att fortsätta med som måste göras innan jag drar.

Å btw är det bara en vecka kvar tills New Moon nu, längtar (a)

Pussen<33

Blä

Ush, jag valde svininfluensan som newsproject... tänkte att det skrivs det ju en herrans massa om så jag kan ju få tag på fakta så det räcker liksom. Har nu suttit och kopierat alla artiklar från oktober till idag från TIME till ett worddoc och det blev 83 SIDOR!!! OMG ORKA liksom!

Sedan lär jag nog behöva fler än en källa också -.- Aja nu orkar jag inte titta på detta längre så ska sova. Natti<33

Torsdag

Sitter med newsproject i engelskan som jag inte har börjat så mkt med förrän nu, känns ju bra för det ska in på måndag hahah!

Helgen är fullbokad med idolkväll med kusin imorgon och utgång på Lördag :-D Sedan kommer Tobbe (bror) hem i helgen (typ i natt?) så ska försöka hinna träffa honom med! Plus att jag MÅSTE klämma in ganska mycket plugg! Men det ska nog gå... hoppas jag ;-)

Nu blir det lite mer engelska och sedan sängen ;-) <33


RÖSTA PÅ MIN KUSIN!!!

Hihih, snällasnällasnäääääääääääällaaaaaa köp nya fridatidningen och rösta på min kusin som deras attitydmodell! Hon är supersöt och värd att vinna! Dessutom är det New Moon special och man får en STOR affisch på Robert Pattinson! Just det, man kan dessutom vinna priser genom att rösta, detta går ju inte att missa liksom ;-)

Här lite bilder XD Dålig kvalitet på de tre första som jag tog med min mobil, hade de andra två på min dator ;-)

                        

Hihih jag kan nog bli hennes personliga reklambyrå eller nåt thihi! Men pliiiiiiiz rösta :-) PUSS<33

Förresten är hon en liten teaterapa också och ni kanske såg henne i ballerinareklamen som gick förra sommare, hihih :-)


I like!

(Only)

Vill ha! Min plånbok gillar den dock inte lika mkt tyvärr :-(

Förresten såg jag en jättefin blå klänning på jc men alla storlekar var för långa, ibland suger det att vara kort :-(

Måndag

Ush den här dagen började inte speciellt bra. Vaknade kl 7 och tänkte att jag skulle vila bara liiiite till... Vaknar 20 i 8 med panik, bara slänga sig in i duschen XD Började halv9 så det fick bli till att lägga på ett kol, men jag är hyffsat nöjd med mig själv för var nog ändå i skolan kvart i 9 :-) (a)

Hade tänkt vara duktig att plugga när jag kom hem men det har inte gått så bra hittils^^ På fredag kommer kusin hit och sedan bilr det kanske utgång på lördag :-)

Pussen<33

Sur klant

Jag spille nyss ut ett glas vatten över hela mig, sur, jag?

:-D

Jag känner för att ge igen lite, för det är inte bara jag som är omöjlig att shoppa med! Hahah nu du din apa :-D Remember, det här var två VECKOR sedan hahah ;-)

Trion - the life of three shoppaholics. Del3
Jojo har kollat efter skor på internet... Jojo har hittat ett par skor som hon blivit kär i på internet. Bong förljer med Jojo till stan för att köpa skorna.  Väl innte på skopunkten går Jojo runt i skorna i typ en halvtimme och får beslutsångest. Bong i princip somnar på en stol och tycker självklart att Jojo ska köpa skorna!

Efter en evighet bestämmer sig Jojo för att köpa skorna och vill använda dom på en gång :-D

Två veckor senare har hon fortfarande inte satt på sig de jävla skorna! Hahah




Å btw Elin när jag ändå rotar igenom massa gamla bilder, kan man ha sämre humor? Å hur vare, hade den blivit bättre med åren? hahah ;-)



<33

Old pics

Jag började rota i gamla bilder efter Jojos bloggande igår XD

     Tynningö 05    Väldigt misslyckad färgning! H A H A     En liiiten Hanna <3     En liiiten Jojo <3     En fjortisjojo <3    Övernattning at my place     Slutari pyamasPARTY hahah     <33       

Näää, plugg vare!

Söndag

Så var det Söndag igen, massa plugg står på schemat :-( Menmen det ska väl gå hoppas jag! Tycker dock att helgerna går lite för snabbt! Nu kommer jag inte på något vettigt att skriva så... Puss<33

Part 2

Återigen från Jojo...

Trion - the life of three shoppaholics. Del 2

Scenario: Bong går in på Gina tricot. Sen stannar hon där i minst 1,5 timme genomgåendes varenda jävla örhänge, ring, halsband, hårband, armband, spänne som finns :O

Resultat: Elin och Jojjo somnar på pallarna ståendes i affären i PK-huset.

Way to go Bong!



Å deras kmmentarer...

Postat av: Elin

Haha, sånt händer fortf... Fast på Top Shop då hon ska välja skjorta och tillslut tar en men lämnar tillbaka den...!!! Morr!

2009-11-08 @ 00:32:14
URL: http://leelin.blogg.se/
Postat av: Jojjo

Eller skor.........! xD

2009-11-08 @ 00:33:12
URL: http://jojan91.blogg.se/

Från Jojos blogg...

Jojo har börjar blogga om old times hahahXD Jag orkar inte blogga själv så klistrar inte det höhö :-D

Trion - the life of three shoppaholics. Del 1

Elin har problem. Elin är beroende av tatueringar.
Bong har problem. Bong är beroende av smycken.
Jojjo har problem. Jojjo är beroende av handväskor.

The obsession started a while ago...



Jaa, vad ska jag säga....... Hihih, vi vet att vi är knäppisar allihopa ;-D


Lördag

Nu får jag väl bättra mig på att blogga lite asså ;-) Jag har iaf värsta hemmahelgen jag, gansla skönt måste jag säga. En del plugg att ta igen har jag tyvärr "/ Menmen det är ju trots allt mindre än två månader kvar till jullovet nu :-)

Hann iaf med en del shopping på lovet, det var nice (orkar inte fixa bilder (a)):-D Men min plånbok tyckte inte det var lika nice så ska minska lite på shoppingen ett tag.... Hihih försöka kan man ju alltid ;-)

Men har en del att se fram emot nu iaf, snart Jojos B-day! :-D Sedan dagen/kvällen efter blir det New moon :-D Hihih

Juste, jag måste även påminna alla att köpa nästa Fridatidning som kommer ut nästa vecka! Då är min kusin med i deras modelltävling så RÖSTA PEOPLE!!!

Love<33

Tack Elin <3

Vad glad jag blev när jag gick in på min blogg och såg att det var en ny jättefin design! :-D Det är som ni nog vet mitt mediabarn Elin som har fixat bloggen igen <33

Jag kan inte säga att jag gillade bilden i ditt gästinlägg Elin men den bjussar jag gladeligen på nu när du har varit så snäll :-D

Nu är resan till Rhodos bokad och klar, härligt!

Pussi<33

Gästblogg

Elin här, nu har Bong fått en ny header och hoppas att hon gillar det :)

Bong tjatat och tjatar på mig att jag ska blogga men tycker de är lite dåligt med bloggande från hennes håll också, men nu bloggar jag här :D Mkt bra! Så inget mera tjat nu på ett tag..

Denna bilden kommer hon ej gilla, men men Puss på dig Bong♥



RSS 2.0