Gott nytt 2010!

Hallåhallå! Ska om ett tag iväg till Elin och förbereda inför kvällen :-D Imorgon får jag nog däremot ta att skynda mig hem tidigt (yay^^) eftersom syster fyller år. Men det ska nog gå bra, får lägga mig och sova efter vi har grattat henne ;-)

Nej nu ska jag ta och plocka fram en nyårsoutfit, GOTT NYTT ÅR!!! <333

Shopping

Kom hem för en stund sedan från stan och lite shopping :-) Som sagt brukar jag inte kunna shoppa när det är såhär stora reor, inte bara det att det är sjukt mycket folk men jag köper ALLTID saker jag aldrig använder. Så i år har jag hållit mig undan XD Men nu hittade jag faktiskt en snygg tshirt från Only (Vero moda) som var på rea :-D Det blev även ett par nya jeansleggings, en ögonskugga och en hudkräm :-) Ögonskuggan är en glittrig i brun/svart/grå/lila någonting (färgen heter vampire) och den har jag tänkt att köpa jättelänge men tyckt att den var för dyr. Men nu lagom till nyår slog jag till! ;-)


XOXO

Onsdag

Jag måste säga att filmen var bättre än jag trodde. Hade väl inte direkt så höga förväntningar eftersom det inte riktigt är min typ av film ;-) Däremot kunde de väl ha gjort lite mer med 3D grejjen tycker jag, det var inte direkt världens 3D-effekter om man säger så ;-P Men måste säga att det var en helt okej film :-)

Imorgon är det nyår! Blir till att fira hemma hos Elin med roligt folk :-D <33

Tisdag... tror jag XD

Nu ska jag snart iväg och se Avatar, eller ja... den börjar klockan åtta så ska väl inte gå riktigt än ;-) Vet inte om jag tycker den verkar så bra men som bror säger, den är ju 3D! Hahah ;-) Så blir jag, bröderna, pappa och Jon (Tobbes kusin) :-)

Idag har jag annars inte gjort någon nytta alls, men det är ju det lov är till för :-) Igår däremot hade jag och Jojo disneymaraton hemma hos henne :-D Vi vet att vi är töntiga, we just don't care! ;-D

Menmen, nu är det nog dags för mig att hoppa in i duschen <33

Juljul...

Hallåhallå i stugan ;-)
Haft en mysig jul med massa släktingar här :-) Fick mest pengar men även lite andra grejjer som en parfym jag hade önskat mig :-D (Ja, jag har för många parfymer)


Idag har jag varit på bio, sedan har vi haft rena rama släktträffen här hemma, men jag gillart! Jag och Josephine såg Alvin och gänget, den rekommenderar jag starkt! Urgulligt film faktiskt :-D Vi hann även med en smaskig lunch på makkedonken, höhö ;-P


Vi hittade hela gänget :-)
    

Nej nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa lite Elsas mode XD <33


Merry x-mas <33


Jag behöver jullov!

Idag har jag faktiskt varit ganska effektiv :-) Skrev gramfärgningslabbrapporten i skolan och blev precis klar med min esterlabbrapport i kemi. Nu struntar jag i Mitoslabben ett tag och tar den någon gång under lovet iaf...Mellan det hann jag iaf med julshopping och sova lite. Det var första gången jag julhandlade för i år idag! Men har fixat till typ hälften nu iaf, och det var ju ändå duktigt gjort ac mig på en dag tycker jag :-D Men nu lockar sängen! Natti på er sötisae <33

OjojojOJ!

Hahahah roligaste ever! Danni och jag skulle ta hissen men dörrarna höll precis på att stängas. Danni sträcker in foten medan jag kollar bort lite... när jag kollar tillbaka ligger Danni på golvet med benen mellan hissen och golvet. Hissdörrarna slår igen så Dannis ben kläms. Danni antingen grät eller garvade så jag fick typ panik och bara DANNI IN I HISSEN! Hahah, så Danni börjar hasa sig inåt när hon fortfarande sitter med benen rakt fram. Så den här gången blir hon klämd i midjan. Men till slut kommer vi iaf in i hissen och som tur var garvade hon och inte grät! Asså shiiiiit, jag höll helt seriöst på att garva på mig!


Klanten Danni ;-) Hihih <33

<33

Anna Ankas jul

Som vanligt bloggar jag oftast ingenting en dag eller massor en annan dag... som idag ;-P Har precis kollat på Anna Ankas jul och jag säger bara att det var det roligaste jag har sett på länge! Underhållande var också Anna Anka och Anna Skipper som typ började bråka om vem som är snyggast, har bäst smak vet bäst om hälsa och blabla... Alltså gaaad!

Jaja, later <33

SATC

Har spanat in SATC-kollektionen från Redfoot och de här är söta ballerinorna jag lite sugna på :-D (Det finns bara ballerinor vad jag vet btw)

rollover

<33

Cute

Lite söta kläder :-)



Heart Sequin DressShoe Sequin Crew TopLace Dress

<33

Fjärde advent :-)

4e advent idag och äntligen har jag faktiskt kommit i lite julstämning :-) Har bakat både lussebullar och pepparkakor :-) Det som känns helt weird är att jag ska till skolan imorgon och på Tisdag, det känns verkligen som jag har jullov nu (även fast jag har två labbrapporter som jag måste göra)! Men jag har verkligen ingen lust att plugga nu, alla andra har ju lov. Menmen ska iaf ha dom klara imorgon så att jag slipper ha dom kva under lovet, det vore ju inte direkt roligare om man säger så ;-)

Det är så fint ute nu också! <33

In my dreams

Folded cocktail dressRose Cocktail dressModern party dressBow dressDraped hem dressDraped hem dressFolded cocktail dressRose corsage pencil dressRose corsage pencil dress

<33

Nattinattnatt

Jag har redan misslyckats med min taktik... ögonen håller på att slockna hahahXD Men jag hoppas på att lite har fastnat så får jag gå upp i hyffsad tid imorgon istället och panikplugga lite! Värst vad jag har blivit hajj på att blogga då btw ;-P Men nu väntar sängen <33

Just because I kind of love you girls <33


Min taktik ;-)

Biologin kan ta och stoppa upp sig någonstans nu tycker jag. Aaaaahhhh det är sista provet och jag kan inte allt jag ska kunna! Usha! Aja, det får bli till att knarka kaffe och sitta uppe hela natten känns det som... Alltså egenligen så funkar det ju att köra den taktiken, och speciellt nu när man inte har något annat prov man måste plugga till innan jul iaf. För jag menar om man väl lär sig det man ska så sitter det ju i huvudet, och då gör det faktiskt inte så mycket att man är trött när man gör provet på en timme liksom ;-P

Jag kör på den taktiken... då har jag en chans XD

Btw tog jag nyss en liten paus (som jag ju fortfarande har ifs) och gick ut och lekte med Mio i snön. Hahah han är så söööt och tycker det är så skojjigt att fånga snöbollar även fast de går sönder XD Gullebullen min <33
Pussen<33

Tisdag

Holahola!
Tänkte skriva ett litet snabbisinkägg såhär på kvällskvisten, hahah ;-) Sitter och försöker plugga lite biologi... det går ju sådär med det ;-) Hahah det var roligt i skolan idag iaf. Nisse kom inte förrän typ halv tre till kemin å bara "Jag var så inne i att rätta era labbrapporter så jag glömde bort tiden" hahah! Bäst ju! Så vi hade en liten meningslös lektion på typ en kvart ;-) Sedan var jag och Emma i stan ett tag. På vägen hem mötte jag Elinpelin :-D Hon var påväg med andra Elin till tuben höhöh ;-P Så följde med henne och sedan hem :-) Elin ska förresten få följa med och vaccinera mig imorgon, ush jag hoppas jag vågar nu dåXD Det är ju typ tredje gången gillt eller något, andra kanskeXD

Men nej nu ska jag trycka in lite biologi i skallen! PUSS <33

Alltså förlåt...

Alltså förlåt men jag måste bara visa bootsen i vitt som de också fanns i. Nu hoppas jag verkligen inte att någon i min närhet har tänkt köpa de här dårå hahah ;-)

Midcut boot

Alltså vad är det för månskor liksom? Har nog inte sett fulare XD (a) Och nej jag har inte köpt de här, jag har köpt de svarta som ÄR snygga ;-) <33

What makes a girl happy :-)

Iiiiih nu är jag glad :-D Kom precis hem från skolan och Globen (på hemvägen) och har köpt ett par av skorna jag visade härom dagen:-D Jojo du får inte bil arg på mig nu för det här var faktiskt nöööödvändigt I promise! ;-P Halkade hem på mina klackar och converse fryser man ju i nu! Så nu har jag köpt mig ett par välbehövliga varmfodrade boots! :-D Vad jag har märkt också är att jag numera alltid har 36 i skor. Förut låg jag mellan 36 och 37 men nu har jag tydligen blivit 36a på heltid, höhö ;-)

Midcut boot

Nu är det dags för lite käk och sedan har jag massa plugga att roa mig med, suck.
Pussen<33

Vad säger man? Glad Lucia :-)

Jag tror det är så man säger iaf, så jag kör på det ;-) Ingen vidare julkänsla än tycker jag... Började komma lite smått igår när det snöade och var alldelles vitt och fint ute men det var ju borta när jag tittade ut idag :-( Men nu är det lucia på tv iaf :-) Hihih. Guuud vad läskigt att stå där som lucia inför så många, tycket jag hahahXD Kommer ihåg när jag var lucia en gång, jag var mest fokuserad på att inte tappa kronan så att det skulle börja brinna... det hade ju inte varit speciellt roligt :-O Det som däremot var roligt var att jag var(är fortfarande) så kort så jag fick stå på en pall framför tärnorna hahahahah! 

Ett annat roligt luciaminne är från dagis (när alla tjejer var lucior ni vet). Min krona ramlade ALLTID ner i ansiktet! Hahah å jag bara stod kvar och sjöng och såg antagligen allmänt förvirrad ut hahahahahXD Till slut kom en dagsfröken och fick lyfta upp kronan igenXD Tur att man körde på elljus då iaf ;-)

Jag har inte lika bra pluggmotivation idag som jag hade igår "/ Menmen skolan är ju inte allt right :-O Nu är det iaf bara 11 dagar kvar till julafton, me like :-D Hoppas bara att jag ska komma i lite julstämning snart! Jag har precis ätit världens godaste kantarellmacka btw!



Pussen och glad lucia på er<33


Shoes

Midcut boot     High boot

Dessa skulle sitta finfint just nu tycker jag :-) På tal om skor hittade jag ett par supergullliga uggs jag funderade på att köpa till Josephine i julklapp... Sedan kom jag på att man faktiskt inte uppskattar skor (hur söta de än är) när man är fyra som man gör senare i livet ;-) Fast den ungen uppskattar i för sig allt som är rosa och glittrar, hon kanske till och med  skulle gilla de där söta uggsen, men kanske inte som julklapp... så jag kör väl på det säkra kortet ;-)

<33

Plugghelg

Denna helgen är en riktig plugghelg, sådär lagom roligt men det som håller humöret uppe är att det antagligen är sista helgen jag behöver plugga innan lovet! Skulle kanske gått ut ikväll men eftersom jag verkligen måste satsa på plugget den här helgen valde jag att stanna hemma. Sedan var det nog ganska smart eftersom jag fortfarande inte är av med min förkylning som jag har haft i tre veckor nu, suck.

Pussipuss<33

Friday

Provet idag gick lika bra som det igår :-D Tänk vad bra det skulle vara om det gick lika bra på kemiproven som de här porven... Hahah that's never gonna happen men man kan ju drömma! ;-)

Kom precis hem från Forum med Ellen, Jojo och Lina. Jag köpte en julklapp till mig själv, mycket gulligt halsband :-D Dessutom blev jag SÅ GLAD för jag hittade en nästan likadan mussepiggtröja som den från Forever21 :-D Nu är jag LYCKLIG :-D Hihih, men den fanns inte i rätt storlek så ska se till att hitta den någon annanstans :-D

Nu blir det strax Idol <33

Suck

Är det bara för mig fejjan har varit apseg sedan igår? Irriterande?!



Nejnej, jag är inte alls fbnörd! <33

Kort inlägg

Har precis ätit tacos till middag, det var länge sedan! Nog därför det vad så gott också ;-) Info&Layout provet gick bra, hon rättade det väldigt snabbt :-D Nu är det prov i grafisk kommunikation imorgon så lite mer att plugga in men jag hoppas på att det också ska gå!

Sedan ska vi ju sjunga för lärarna imorgon dårå, hahah men det får väl gå bra... även fast jag har ont i halsen, NU IGEN! Snark på det! Å btw så måste jag komma ihåg att be mamma ta fram min tomteluva tills imorgon! Men sedan blir det lite julklappsshopping med Jojo, vafan ska jag köpa då liksom? Hahah, får väl se om jag hittar något eller bara hänger efter henne ;-)

Nej men nu plugg! <33

Torsdag

Har suttit hela kvällen och pluggat inför Info&Layout provet imorgon, har lite kvar men jag menar... det är ju inte precis kemi vi pratar om så det ska nog gå ;-) Fast å andra sidan är det ju inte så att allt om bokstavens historia fanns i mitt huvud innan liksom hahah ;-P

Efter skolan skulle jag och Emma öva på vår låt till kören, det gick ju... sådär hahah ;-) Men vi har en bra(?) plan så det kommer förhoppningsvis gå mycket bättre på Fredag, hihih :-)

Nu ska jag väl snart plugga lite till <33

<33


Sötaste tröjan jag vill ha mer än allt annat just nu! Den ser så mysig och goo ut! Tyvärr är den från Forever21 och det är så dyr frakt därifrån :-( Men ska försöka klura ut någon som kanske kan fixa den åt mig ;-O

Nu säger jag God Natt <33

Och lite mer bilder ;-)

Nu har jag även varit inne på fejjan och snott lite bilder från i fredags när vi var och firade Ellenpellen. Några få bilder i all hast... en liten kort paus mitt i all kemi ;-)

Den mest smickrande bilden ever måste jag ju säga, HAHA. Men mina älsklingsflickor och jag <33     <33     Sötisarna <33     Hihih     Ellen went for it eller vad man ska säga hahah ;-) <33     Vi hann som tur var sjunga en truddilutt för Ellen innan stängning hahah ;-)    

 

Nej nu återgår jag till kemin, den är ju SÅÅÅÅ roligt :-D

Ps. Igår låg jag och kollade på Lejonkungen, vääääldigt bra film... lätt min favorit! Fast jag spelar fortfarande över när Mufasa dör, det är så sorgligt :-(

<33


Some pics

Här är lite bilder från igår :-)

Vi och Twilight Edi :-) <33

Nästan alla flickor och någon italienare tror jag höhö ;-)     The birthdaygirl och Edi :-D <33     Söta systrar     <33     Jag (mupp) och Lottes lillasyster Emmi    Naaaw, söta dom ser ut tillsammans <33

Tack för en underbar kväll tjejer <33

Bästa kvällen ever!

Asså shit! Vi har ju varit och firat Lotte vilket var jättemysigt! Efter en halvtimme kommer ett gäng med tydligen  kända regissörer och skådisar, jag känner dock bara igen en... Edi Gathegi som spelar Laurant i Twilight! Asså sjuuuuuukt snygg! Och det roligaste var att vi sjöng med dom och så med, och han och hans vänner sjöng för Lotte som fyllde år, så roligt för henne! :-D Sedan frågade han om vi ville med ut men lilla Lotte (hihih a) fyllde 17 så det gick ju inte, men lika glad är jag för det! :-D Å så tog dom kort på oss också, hihihih (a) Aaaaah startrack! XD JAg vet hur nördig jag är, but I can´t help it!

 Asså roligast var ju när vi frågade om det var han som spelade LAurant i Twilight å han ba "many people say I look like him" å blabla, å sedan bara "No... But you are so mouthwatering" (Enreplik från New Moon) AahXD HihihXD
 
Kände igen den här snubben, ruggero blablabla som tydligen var en regissör. Han var iaf mkt rolig och underhöll oss om man säger så XD Det var han som tog flera bilder på oss, men han var iaf trevlig :-)

Läsa Marias blogg, lite mer utförligt där hahahXD http://mariaklockare.blogg.se/

Looove<33

Lördag

Igår var najs :-D Jag hade ju tänkt gå hem tidigt men hade så kul så jag stannade länge, men jag är ju inte mer sjuk idag iaf ;-D Nu har jag tagit en paus från pluggandet och ska strax in till stan en snabbis  och ordna lite saker :-) Ikväll blir det födelsedagsfirande igen men denna gången middag, det blir nog skojj :-D

Puss på er sötisar <33

Fredag

Ujuj den här dagen har varit väldigt förvirrande ;-) Började med att jag inte orkade gå upp förrän 10 i 8 (jag skulle gå hemifrån 5 över, så var bara att hoppa in i duschen! Men jag hann, och ja jag är förvånad över mig själv! Sedan missade jag ju den bussen jag hade tänkt ta från början för jag var på fel sida av vägen, hahahh... Och nej, jag brukar inte ta de där bussarna annars^^ Anledningen att jag inte orkade gå upp i morse var väl mina mardrömmar... Drömde att jag skulle vaccinera mig mot svinet, grejjen var att nålarna var 1,5 meter långa och 30 cm i diamter. Och det var BLOD i sprutorna som de sprutade in i folk! Uschusch! Men jag kom iaf i tid :-)

Sedan var det ju Sacomässan vilket enligt mig mest var förvirrande. Dels för att jag är sjuk och helt seg i huvudet, men jag gillar inte mässor över huvud taget... Det är bara så mkt förvirrat folk så till slut går jag bara och stirrar och tar emot de brochyrer folk räcker fram i ansiktet på mig liksom, hahah!

Sedan lunchade vi i Kungshallarna och sedan drog vi till skolan och kören, och nu är jag hemma, hihih.

Nu ska jag slappa ett tag till, sedan blir det först Nivå 22 och sedan Chaplins för att fira Ellenpellen :-D

Pussen<33

Ett klagoinlägg

Läs inte om du inte vill höra om min deprimerande dag^^

Ush, den här förkylningen blir bara värre och värre, om det nu är förkylning det är :-( Fick smita efter redovisningen på grafisk kommunikations lektionen idag så gick hem och vilade. Nu har jag sovit ett tag också så ska väl färsöka läsa lite i engelskaboken eller något sådant måttligt ansträngande. Annars skulle jag vara på dansen nu...

Imorgon är det Sacomässan som gäller. Sedan ska vi ju fira Ellenpellen på kvällen och annat kul händer också i helgen plus att jag måste hinna plugga mkt (3 prov och redovisning och inlämningar nästa vecka) :-( Så peppar peppar eller vad man nu säger hahah <33

Torsdag

Sitter i skolan och förbereder biologilabben. Fattade nada av vad vi skulle göra men nu börjar det klarna lite i min lilla skalle höhöh ;-) Nördvarning här men dessutom kom jag på att de gör den här grejjen i Twilight hahahXD På biologilektionen när de pratar om prophase å blabla, hihih så då blev det ju genast ilte skojjigare HAHA XD

Nej nu ska jag återgå till mitosskiten ;-) Hihih
Puss<33

Mina raggissar

         

Ursäkta den sämsta bildkvaliten men jag har börjat använda min gamla kamera av någon knasig anledning. Det ska iaf föreställa tomtar om det inte syns, tomten har en rumpa där bak också hahah ;-)

Tisdag

Jag var i princip klar med det här inlägget för en minut sedan men sedan blev datan svart och allt försvann. Menmen, är duktig idag och skriver om :-)

I Söndags var det första advent och idag är det första december, snart jul! :-D I Söndags gick jag upp och gjorde scones klockan 6(!) Det var väldigt gott i för sig :-) Idag hann jag med lite shopping innan skolan. Hade rabatt på Gina så det blev en mysgoströja och tre(?) ringar hahah XD Men fina var dom :-) Sedan blev det skolan till ungefär 4 och sedan lite fönstershopping med Dannipanni :-)

Min nya goströja, me like :-) Tänkte köpt den rosa med blommor men jag följde magkänslan som ville ha en neutralt grå ;-)

<object width="450" height="300"><param name="movie" value="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=28319839_se"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=28319839_se" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="450" height="300"></embed></object>

I helgen blir det mkt plugg men ska även fira Ellen som äntligen fyoller 18 ;-) Hoppas på att jag hinner med att fira Lotte som fyller år nästa vecka också!

Lite bilder från vår "show" :-)

                             

Nej nu ska jag läsa lite Sofis mode som mamma var snäll och köpte åt mig idag :-)
Pussen <33

RSS 2.0