:-)

Kom hem från stan för ett tag sedan, varit och fikat med Linis;-) Sedan drog jag till Globen för å köpa täckisar å lite grejjer jag behöver tills imorrn :D Åker dock vääääldigt tidigt, 6 på morgonen! Får se om jag hinner vakna till dess hahah ;-) Men sedan blir det skidor till Lördag:D Kanske blir lite snowboard också, fast det är inte riktigt lika kul för det är jag inte lika bra på hahahXD

Nu sitter jag och tittar på första säsongen av OC, borde plugga lite innan jag åker men wtf det är lov då ska man inte behöva plugga! XD

Pussipussen<33

Mother F!

Jahapp, så var man på dåligt humör då, mkt trevligt;-) Nää asså den här dagen har inte varit s peciellt lyckad för mig. Först vaknar jag runt fyra (på natten) och kan inte somna om. Så är väl vaken en timma lr nåt och lyckas till slut somna om. Sedan går jag upp vid tio och lyckas hålla mig på bra humör några timmar utan några klantigheter osv^^ Men nu, för typ en kvart sedan kan bara allt go to hell ;-) Det börjar med att jag ska gå in på datorn, men då funkar inte internet och jag vet inte varför men jag har inte bärbart internet på min "vanliga" dator än så jag går upp på vinden för att kolla om sladden sitter i ordentligt, jag trycker in alla olika sladdar som finns eftersom jag inte vet vilken som hör till min dator. Sista sladen jag ska trycka in kan dra åt helvete. Jag trycker å så får jag väärldens stöt, asså shit jag har aldrig fått en så stark stöt förut, det gjorde bajsont! Självklart skriker jag jättehögt så bror vaknar och blir sur också hahah XD

Så går jag ner och internet funkar fortfarande inte så jag börjar leta efter sladden till min bärbara dator som jag har trådlöst internet på, den sladden har varit borta sedan jag kom hem från Västervik. Jag går runt och letar och halkar såklart på golvet där jag har sprutat hårsprej innan (av misstag) ;-P Å gissa vart sladden ligger sedan då? I min väska som inte är helt upppackad! HAHAH Jag har seriöst letat i den väskan tusen ggr XD Gaaad vad misslyckad jag e ;-)

Så, nu ska jag inte vara lika deprimerande längre ;-) Var ju på bio med Jojo igår :-) Vi såg Bröllopsduellen, en riktigt gullig chic lit ;-) När vi satt och väntade på tuben började Jojo prata om skolan igen, vilket fick oss båda deprimerade ;-) Jojo kommer fram till att vi borde haft Ellen där och jag funderar ett ögonblick på om jag ska orka vara Ellen (som alltid är positiv) men orkar ejXD Tittar på Jojo å säger, nää jag orkar inte vara Ellen, vilket inte heller hon gjordeXD

Sedan dyker helt plötsligt pappa upp och jag bara "Kolla, där e min pappa" HahahXD Å så bar det av hemåt ;-)

Pusspuss<33
En apa å en Bong <33

Bullar

Hade tänkt plugga lite idag men det blev inte så mkt av det tyvärr^^ Man har liksom inte så stor lust att plugga på lovet men tyvärr har jag ännu mer att plugga imorgon istället :S Menmen det är bara att kämpa på ;-) Sedan åker jag ju å åker skidor på torsdag så :-D

Ikväll har jag däremot sysselsatt mig med att baka bullar, mumsigt ;-) Nu är jag jättetrött å ka nog gå å lägga mig snart(a) Orkar inte kriva å mkt mer nu heller, men imorrn blir det plugga å en bio med Jojo på kvällen, bröllopsduellen :D ;-)



Namnnamn;-) Kanelbullar är ganska underskattade tycker jag :O Det är ju godare än typ allt:O Tur att kanelbullens dag finns ;-)

Pussipussen påer<33

Holiday:D

Äntligen lov! Tog en fika med Ellen å Jojo i fredags å å har jag inte gjort så mkt i helgen tänkte jag skriva, men det har jag ju kom jag påXD Lite iaf;-) I Lördags var ju jag å Danni på fashionmakeover :-D Det var kulXD Först blev vi sminkade å fixade å guuud vad mycket smink, kändes som man hade typ tio lager målarfärg i ansiktet hahahXD

Sedan var det dags att bli fotad å det gick väl bra ;-) Skulle lägga upp några bilder men Danni har inte skickat sina :O Så det kommer på henne senare ;-)

Idag var jag på bio med kusin å så I taket lyser stjärnorna :-) Den var fett hemsk,  å hela salongen satt å snyfta... när det var sorligt^^ Men en tjej som satt en bit från oss satt och STORGRÄT HELA filmen! Okej, det var en sorglig film, men hon grät i början när det inte hade hunnit blivit sorlligt än^^ okej alla e olika men, jaa ;-) Filmen var i alla fall bra ;-)


Lägger upp en bild så länge (känner mig lite narcisistisk nu hahah men folk ville se(A)) 

     

Mkt gammal bild på mig och kusin men har typ inga nya:O Så därav mitt mörka hår hahahXD         hahha, fjortisbild på mig och kusin<33


Pussipuss på er alla fina<33

Klantiga jag...

Jaa igårkväll när jag skulle sova hade jag ett glas vatten bredid mig på nattduksbordet, jag har legat och läst ett tag, börjar bli trött å gissa vad jag gör då? Nä men det är väl ganska självklart så jaa jag välter såklart ut vattnet så det blir blött i helamin säng, HÄRLIGT! Det är bara till att byta lakan å hela tjotahejtan, hela sängen var typ genomblöt^^ Gad, gissa om jag blev sur liksom ;-)

Idag har det varit en ganska flummig dag. På fysiken sprang vi å mätte trappan i skolan å lekte med studsbollar så det var ju lite roligt XD Sedan på eftermiddagen gick larmet (som vanligt) men fan va det tjöt idag :O Man fick seriöst tiniturXD Så jag och Jojo sprang runt i hela skolan sen å tyckte det lät som en brandbil som var påväg och då blev iaf jag lite rädd haha, I know you were too din apa ;-)

Sedan var det utvecklingssamtal och det gick väl bra ;-) Nu ska jag gå och dusha, pussipuss på er <33

Ont

Nu är det nog dags att sova snart tror jag... Hade så ont i axeln/ryggen förut å vet inte om det var träningsvärk eller att jag har för tung väska på bara ena sidan^^ Men nu är det ju så att min syster är världens träningsfreak och har alla oljor å salvor som finns tror jag så har fått nåt åt det å det har hjälpt lite. Däremot luktar jag lite skumt nu haha, hoppas det försvinnerXD

Fan vilket nödvändigt inlägg det här var eller hur? hahah, vet inte varför jag skrev det men aja hahahXD
Pussi och gonatt på er fina<33

En riktigt trött Bong!

När jag skulle hem idag messar Ellen å äger att hon ska äta pannkakor, å då blir jag jättesugen på pannkakor men jag är så trött idag så ni förstår inte! Så jag köpte shake`n`bakepannkakor för första gången i mitt liv å fy fan! Det borde inte kallas mat! Hahah, skoja, fick lust å överdriva lite men de va iaf inte speciellt goda^^ Det var jättekonstig konsistens på dom, jättesega å knasiga.

Efter att jag hade ätit var jag så trött så jag gick å la mig ett tag och somnade såklart. Sen orkade jag inte gå upp förrän typ åtta så jag lär kanske inte sova så mkt i natt, fast jag är ju fortfarande trött nu så kanske ;-)

Idag har det varit arbetsmiljögruppen hela dagen, låter kanske lite nördigt men det var faktiskt ganska roligtXD Det var ju inte ansträngande heller hahhaXD Var mest fika, fika, fika ;-) Nää lite vettiga saker gjorde vi faktiskt också^^ Maja var också där å så massa andra roliga människor :-)

Pusspuss<33


Hypar loss efter hypen ;-)

Dansen var jätterolig idag :-D Det gick ju lite sissådär för mig förra gången då jag tyckte koreografin var lite jobbig men idag var den mkt bättre ;-)

Juste, när jag satt på tuben messade jag Jojo eftersom nån hade samma parfym som henne å så skriver jag: Det luktar apa här, nån har samma parfym som du XD. Hahah ja, det misstolkade hon ganska snabbt^^

Å Ellen jag skulle nog säga att vi var ganska flummiga innan också idagXD Pratade om lunchen i skolan... å det första jag kastar ur mig när vi har kommit till korvarna är "Dom såg ju ut som jätteballar!" Å jaa, sedan blev det bara värre ;-)

Efter var vi ännu flummigare och på vägen till tuben gav Ellen mig ett tips hur armhävningarna skulle bli lättare å baa men stå bbrett med benen... Så graciösa jag ska visa hur man gör och ska precis ställa mig så brett jag kan men det slutar med att jag snubblar på trottoarkanten och håller på å ramla på huvet hahah, lyckat ;-)
Puss på alla <33



Hypedagen ;-)

Hej alla glada :-D
Var i skolan till efter lunch idag, eller jag tänkte äta lunch där men höll serilst på att kräkas av den så nää... Jag åt när jag kom hem i stället. Asså egentligen tror jag inte det var nåt större fel på maten (även fast även Lina höll på att kräkas) men jag har kommit på att jag inte KAN äta sån där kinesisk mat. Det är något som finns i alla kinesiska grytor som jag bara bläääääar åt hahha ;-) Usha hihih, men nu ska jag sluta klaga :-)

Får ingen sovmorgon imorgon :-( Det är för den där arbetsmiljögruppen i skolan som jag frivilligt gick med i hahha. Men då slipper jag 50 poäng i trean och eftersom jag hoppade av spanskan var det liksom ett smart sätt att ta de där poängen nu ;-) Men jag överlever nog utan sovmorgon  och så har jag ju Maja med mig också så det blir nog bra :-)

Ikväll blir det Hype, wiiie :D ;-) Hihih (a)

Alina skickade några bilder från skolavslutningen i julas, eller efter då... när vi var och fikade ;-) Kolla mitt hår, det är faktiskt skillnad nu XD Så jag får nog säga att det var väl spenderade pengar även om det var lite för mkt ;-)

<33                  Vet att jag inte fick lägga upp dom i färg Jojo men d e enda bilden jag har på min nya hårfärgXD (a)

Pussen ;-)


...

Hahah, märkte många fel när jag läste igenom mitt inlägg, jag kanske är trött, fast det känns inte såXD Men orkar inte komma på vad det var för fel så ni får hitta dom självaXD

Dålig uppdatering... again^^

Jag vet! Jag är dålig på att uppdatera bloggen men wtf, man måste ju vara lite i real life också lr hur? ;-) hahah (a) Jajja, Jojo tjatar som vanligt såå det är väl bäst å blogga så man inte får skäll imorgon ;-)

I Fredags drog jag Ellen å Jojo till stan å shoppade lite, jag köpte en likadan jacka som Jojo har, min kusin har även den.. så ja jag är en härmapaXD Å så hittade jag ett par fina skor jag ville ha, Jojo ville också ha dom men tror hon bestämde sig för ett par andra till slut? Jajja, sen bar det av hemåt å på kvällen till Jojo. Vi skulle kollat på film men snackade oss igenom hela kvällen istället ;-) Sedan tyckte jag att dom skulle babbla så mkt (jag hade redan blivit för trött för å engagera mig i samtalet) så vi gick å la oss och jag släckte lampan efter typ en minut, hahah (a) Jag var vääldigt trött (a) Sedan kollade vi film på lördagen istället, tänk er tre sorgliga singlar, men e man d får man va med fina vännerna på valentine´s day iat ;-) :-) <33



Idag träffade jag Ellen och Lina inne i stan vid ett, jag blev lite tidig (jaa, ni läste rätt) och hann till cubus å köpa ett par örhängen för 20 spänn innan :-) Sedan blev det fika å skitsnack ;-) Å så blev det även lite shopping utan shopping (va säger man hahah, okej vi kollade bara) hahah XD Elin fick guida mig till cubus via sms (a) <33

När jag kom hem gick jag och handlade och fixade middag till familjen, d tog fan två timmar! Hahah, men alla var nöjda ;-)

Så nu kan ni inte klaga på min dåliga uppdatering, för jag har bloggat för hela helgen :O ;-)

Har varit en JÄTTESKÖN helg utan NÅT plugga, seriöst jag har inte äns tittat på en bok vilket är ovanligt för en pluggis som mig hahah ;-) I veckan ska jag får jag allt ta och ta mig en fika med Elin som jag inte träffat på MKT LÄNGE:O

Sådär ;-) Puss på er alla fina <33


Gomorron

Holla :-D

Blev lite tidig till skolan idag, det är faktiskt ganska skönt att komma tidigt för då är det typ inte någon här, vilket gör det lättare att läsa läxor man inte orkat/hunnit dagen innan ;-) Men nu är jag ju inte så duktig utan sitter å bloggar istället, shame on me :O Nää nu är det dags för lite psykologi, pussipuss <33

All for you ;-)

Jaa, jag har återigen fått klagomål på dålig uppdatering här på bloggen så all for you Jojo kommer ett litet inlägg, hahah ;-)

Har varit en helvetes vecka i skolan, engelskaprov och svenskaboksamtal i måndags, fysikprov idag, å så såklart valen inför trean^^ Å det värsta är min dåliga planering! Hahah men nu börjar jag få kontroll igen lr vad man ska säga dårå ;-) Tills imorrn är det reflektionslogg i psykologin som ska vara klar men det verkar inte som det kommer vara helt omöjligt att klara av det iaf, så det är ju skönt ;-)

Börjar faktiskt få ordning på valen nu också, har pratat med syv och ph och kommit fram till att det lönar sig mer om jag väljer ämnen som är roliga, eftersom jag verkat få ihop tillräckligt med meritpoäng ändå, så nu har jag kommit fram till Eng C, Sv C, Kör A, Grafisk kommunikation A, Psykologi B och antingen Rättskunskap A eller Information och gestaltning A... Dock mkt mögliht att jag ändrar mig ikväll igen hahah ;-)

Nää nu måste jag fortsätta med min reflektionslogg här ;-) Men puss på er alla fina<33

Bevisen på min trötthet...

Som sagt är jag vääääldigt trött idag... Pratade med Jojo lite på msn förut idag å hon fattade inget av vad jag skrev, lät mamma kolla igenom min historiauppgift å hon hittade vääääldigt många fel, å pratade nyss med Ellen...

Bong säger:

göru?

Ellen säger:

skriver på historian...och chattar och äter vindruvor

Ellen säger:

du då?

Bong säger:

okej har precis skicakt inte den, nu borde jag sova lr läsa psykologi^^

Bong säger:

ska nog gå å lägga mig å läsa lite snart

Ellen säger:

hahahahahahhahahaha bong det märks att du är trött

Ellen säger:

hahah och du märker inte ens din miss

Bong säger:

vad?

Ellen säger:

Bong säger_:

har precis skickat inte den

Bong säger:

oj hahah

Hahah, jaa va säger ni? Det kanske är bäst att jag går å lägger mig nu?


Torsdag

Ojoj va trött jag e idag, hahha. Som på mattews förut när jag satt med Lina å jag höll på med min mobil, sen la jag ifrån den å en sekund efter frågade jag vart min mobil va, hahah bra där ;-)

Hela den här dagen har varit helt knasig å jag kommer inte ihåg så mkt av den heller hahah, e ganska trött^^ Men trivdes i nya legginsen iaf, så sköna, så behåller de andra också (a). Nu måste jag sätta igång med lite plugg... Sedan åker ag ju till Västervik imorrn å har inget internet där men har ju mobilen ;-)
Pussi<33


Fattat beslut hahahXD

Så, nu har jag provat alla kläder ordentligt^^ Bestämde mig för de svarta byxorna, blåa byxorna och skjortan. Kom fram till att klänningen såg ut som ett nattlinne, å vem vill köpa ett nattlinne för 300 kr liksom? Inte jag iaf ;-) Dessutom skulle nog folk titta konstigt på en om man gick på stan i ett natlinne hahahXD Okej det VAR ju faktiskt en klänning men den ser ut som ett nattlinne så den får jag allt ta å lämna tillbaka imorgon.

Nu är det nog dags för mig å sova, eller försöka iaf fall.. Fast helvete, nu kom jag på att jag har glömt å göra popcornläxan! Hur kan man glömma en så lätt läxa!?! Fy på dig Bong! Okej, dags å poppa lite popcorn...
Puss<33

Shoppingsångest...

Kom hem från Farsta för en stund sen, hade ju bestämt mig för att bränna av med lite pengar idag hahah, nää men har ju faktiskt presentkort å inte använt typ nåt av pengarna jag fick i julklapp så jag tyckte att jag kunde få shoppa lite ;-) Det blev eb klänning, en skjort och två (a) par jeansleggins. D där med legginsen var inte meningen att det skulle bli två men jag fick beslutsångest å det gick liksom inte å välja! Dessutom hade dom typ minst fem till så jag tyckte jag var duktig som kunde välja ut två (a). Hahah nä men jag ska pröva dom en gång till så får vi se vilka det blir ;-)

Egentligen var det meningen att jag skulle köpa RIKTIGA jeans men hittade inte några som var bra^^

Jusste, igår på dansen hade vi vår riktiga tränare för första gången (han som min syster sa var en tönt). Han var jättebra tränare även fast jag kan fatta vad hon menar med att han var lite töntig men det spelar inte mig så stor roll faktiskt. Fast det blir ju så om det är någon i ens egen ålder som är lite töntig så stör man sig kanske mer på det än om det är någon som är äldre, tror jag hahah. Men nu är det dags å sätta igång med pluggandet för mig!


Pusspuss på er alla fina<33

Oeffektiv

Mitt historiapluggande har ju gått sådär får man väl säga^^ har inte kommit så långt men får väl plugga när jag kommer hem och imorgon på förmiddagen. Nu ere snart dax för dans :-D Ska strax bege mig till tuben, idag ska vi få våran riktiga tränare :-P Hoppas han är bra!

Måste springa, puss<333


:-)

Jag måste säga att jag har blitivt riktigt dålig på å blogga, men så kan d gå ;-) Idag va d rätt slappt i skolan, hade fysik i 70 minuter å sen efter en stund begav jag och Ellen oss hemåt. Det var meningen att jag skulle hem å plugga historia men har inte riktigt kommit igång än^^ Hahah bra där ;-)

Men på vägen hem märkte jag vilket härligt väder det är idag :D Man blir liksom glad, det är så fint med snö och sol! Hihih, men så sitter jag här inne ändå^^ Menmen... Gick förbi Globen på hemvägen också (gör jag ifs varje dag...) å hittade ett par nya mjukis/träningsbyxor. Hahah mina gråa har gått sönder... ska jag berätta vart eller? Hahah, nää vi tar det en annan gång ;-) Har ifs åtminstone två par till men trivs inte så bra i dom å  jag behövde faktiskt ett par nya så d var nog väl spenderade pengar ^^

Jag behöver nya kläder också! Men vet inte när jag kommer in till stan hahah, skulle ju shoppa med Ellen men våra sheman går inte riktigt ihop om man säger så ;-) Å nu ska jag ju till Västervik nästa helg så då går det ju inte heller. Men jag får väl trippa iväg till stan imorrn eller något kanske ;-)

Nej nu är det dags för historia, d e FÖRJÄVLIGT! Jag vet jag borde vara positiv men 40 sidor om Medeltiden, jag somnar efter två! Hahah, men jag ska ge det ett försök!

Pusspuss på er alla fina<33

Hahah, very old times^^

RSS 2.0