Trevlig kväll på Strandbryggan :-)

Kom hem för ett tag sedan från strandbryggan där det var klubbkväll med Sofis mode :-) Rolig kväll där det bland annat bjöds på modevisning från Topshop :-D Tävlingar var det också och vi blev lite sura när vi inte vann att få åka vattenskoter! Vilket min fd chef (från jobb på dagis) gjorde :-O Det var ju liiiite orättvist XD

Det gick inte å skriva på bilderna(?) Men först är det iaf på mitt hår när det var nyklippt och sedan när det var tonat, resten är från kvällen ;-)

Så såg håret mitt ut när det var nyklippt men inte tonat ;-)   Såhär ser det ut numera, lite mörkare än tänkt menmen ;-)

Eeeeeliiiin :-D   Elin och jag :-)

Modevisning från Topshop :-)      Elin, Bong och Sofi :-)

På vägen hem såg vi först Daphne (Leon?) å sen Paulin å Amir, hahah Elin lekte Gossipgirl på hemvägenXD

Imorgon har jag lång dag men roliga lektioner, foto, grafisk kommunikation och kör :-)
Pussen<33

Onsdag

Jag har inte fått ordning på vilken veckodag det är än men börjar smått vänja mig med skolan. Tröttheten kom snabbt tillbaka iaf det är ett som är säkert ;-) Har fått ett hyffsat lugnt schema men kommer bli mkt plugg ändå med alla tunga ämnen tyvärr :´( Men one year left! Så ska nog klara detta :-D 8e juni blire studenten :-D



Mitt schema, inte helt bestämt om jag ska ha foto än men antagligen ;-) Idag är jag jättetrött och ska försöka lägga mig tidigt men vi får väl se hur det blir med det ;-) Imorgon börjar jag inte förrän 12.30 så gör ju inte så mkt om jag inte lyckas ;-)

Till alla twilight nördar som vill ha roligt ;-)

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5697254.ab


mahhaha


Pussen på er sötnötar <33

Knarkar lite (a)

Kollar på fina höstskor nu, liiiiiiite tidigt jag vet men det går ju alltid att kolla liksom XD :-D Mina favoriter är nog dom bruna högst upp, lr kanske, gillar alla men några av de här godingarna kommer nog sitta på mina fötter i höst :-)

        Midcut boot

Lite tråkigt inlägg kanske men men hade tråkigt... lr roligt? XD Pussen <33

Måndag... trött

Då har man gått i skolan en dag och är jättetrött XD Är väl antagligen för att jag inte vant mig än och vi slutade ganska sent (a). Mitt schema är ganska bra, rätt sena dagar men det kompenseras med långa sovmorgnar. Däremot är det inte riktigt klart än då jag inte fick läsa rättskunskap :-( Menmen ;-)
Imorgon börjar jag 10 i två och har bara en lektion XD

Pussen<33

Mee want :-D


Hittat min vill-ha-höstjacka från hm :-O Dock för dyr och vill inte ha riktigt skinn :-( Tkr dom kan göra en liknande i fuskskinn :-)

Back to school -.-

Jag är en riktigt lat bloggare men kanske kommer mer i rutin nu när skolan börjar^^ Sista året nu :O :D :D Ser inte fram emot plugget men ser fram mot studenten ;-D Senaste veckan har jag väl inte gjort så himla mkt men bland annat städat mitt rum(VÄLBEHÖVLIGT!), tonat håret (inte speciellt nöjd med resultatet men wtf har typ vänjt mig nu), träffat elin, träffat kusin och varit hemma hos bror :-) Första gången jag var i hans "nya" lägenhet, han har bott där i snart ett halvår... snäll syster man är (a) Men nu var både jag och syster där :-) Han hade riktigt fint och ovanligt välstädat för att vara han ;-)

Så imorgon är det dags för skolan igen och jag borde alltså gå och lägga mig snart ;-) Pussipuss och gonatt på er alla sötisar <333

Lördag

Varit dålig på att blogga de senaste dagarna. Menmen, igår träffade jag Elin och Jojo i stan :-) Blev fika och lite shopping, nya jeansleggins för min del då mina gamla är helt utslitna. Kvällen spenderades även hos Elin, blev lite filmkväll för oss :-) Såg Charlies Angels samt lite idol innan, gamla avsnitt från 2007 och då började vi känna oss gamla hahah XD

Idag har jag träffat Lina första gången på länge! Blev en tur på stan idag med ;-) Köpte bland annat ett fint armband som jag hittade tidigare i veckan men inte kunnat bestämma mig för om jag vill ha. Men nu är det mitt ;-) Nu ska jag kliva ur mjukisbyxorna och pallra mig iväg till Elin ;-)

Dålig på bilder men det får bli ett bildregn här snart från senaste veckan, lr hela sommaren kanske ;-)

Pussen<33


Better to have loved

Har inte så mkt att skriva om idag men tänkte att jag skulle blogga ändå XD Så nu ska jag göra ngt som jag aldrig gjort förut, lägga ut en låttext :-O Hhihih XD Antagligen ingen som orkar läsa den men låten är väldigt bra och har en mkt sann text, så läs den... eller lyssna på den  ;-)

IDINA MENZEL LYRICS

Better To Have Loved Ringtone Send "Better To Have Loved" Ringtone to your Cell Better To Have Loved Ringtone


"Better To Have Loved"

Better To Have Loved:
Ooh
Better To Have Loved...
Ooh
If the sun went down tomorrow and it never came back
And the city went quiet and we fade to black
Well I won't have a single regret
And I wouldn't trade a thing
Cause I never knew I could feel what I feel inside of me

Better to have loved than never loved at all
Better to have dreamed than never taken the fall
Better to have loved you and let you in than never to have touched your skin
Better to have hurt and screamed and cried
Fall into the earth for a trip to the sky
Better to have loved
You

Better to have Loved:
I knew all the time I was taking a chance
When I stand there on the edge of the cliff and no one was holding my hand
Well the wind blew strong and the clouds rolled in and I, I felt us lift off the ground
Yes I bared my soul and I dared to go knowing one day you might let me down

Better to have loved than never loved at all
Better to have dreamed than never taken the fall
Better to have loved you and let you in than never to have touched your skin
Better to have hurt and screamed and cried
Fall into the earth for a trip to the sky
Better to have loved
You

I gave you everything but to have said goodbye

Better to have loved than never loved at all
Better to have dreamed than never taken the fall
Better to have loved you and let you in than never to have touched your skin
Better to have hurt and screamed and cried
Fall into the earth for a trip to the sky
Better to have loved, better to have loved
You

Ska lägga mig tidigt idag, är jättetrött av någon anledning så nattinatti på er sötisar <33


Tisdag

Imorse vaknade jag 5! Lyckades dock somna om efter ett tag men sedan vaknade jag klockan 8 och var jättepigg... det är inte normalt när man är ledig. Jajja XD Hann lata mig hemma ett tag innan jag skulle iväg och klippa mig iaf :-) Nu har jag KORT hår XD Lägger upp bild lite senare när jag har någon på datorn^^

Nyss kom jag hem från bio med Elin :-) Vi såg Sommaren med Göran, underhållande film :-) Däremot hade jag lite problem när vi kom in i salongen, min jacka hade fastnat i min klänning, men efter lite slit lossnade den och min klänning gick sönder :-( Bara en nit som gick av i för sig och den går nog att få på igen XD Men det var tur att jag fick av den iaf annars hade jag blivit himla varm ;-O

På Torsdag fyller bror år så får ta mig in till stan imorgon och fixa present till honom.

PUSSEN<33




Söndag

Hann väl få ungefär tre timmars sömn iaf, ska dock försöka lägga mig lite tidigare idag. Idag träffade jag Elin :-) Det blev en shoppingtur i stan, en skjorta och en klänning för min del. Hade beslutsångest när det gällde skjortan eftersom jag hittade två fina, men de va för dyra för att jag skulle köpa båda :-( Elin fick lite damp på mig (a) Det var liiiite för varmt för en dag i stan men vi överlevde ;-)

Senare gick jag även med på en hundpromenad :-)

Pussen

Back on track

Hej bloggen ;-)
Nästan två månader sedan jag bloggade nu, tog ett sommarlov ;-) Nu e ja back on track, lr kanske iaf, tillbaka i Sthlm iaf så större chans att jag kommer blogga nu. Klockan är strax fem och jag ska träffa Elin imorgon klockan 12! Innan ska jag hinna städa innan familjen kommer hem från landet! Jajja det är trots allt lov så om jag inte sover mkt i natt kan jag ju alltid ta igen det imorgon natt/dag :-) Ska bli kul att träffa Elin, föööööör länge sedan nu!

Nu ska jag kolla lite oth innan jag somnar, OM jag somnar! Pussen<33


RSS 2.0