SUCK!

Ush, jag blev så fett jävla irriterad när mamma och pappa hade på radion precis efter att vi hade käkat. Då är det en kärring som sitter och säger att det är för mycket invandrare i Sverige och att man borde utvisa dom för att dom är så stökiga och blabla. Jag visste liksom inte om jag skulle garva eller gråta. Sedan fanns det ju enligt henne inte några svenska programledare i tv längre heller vilket var väldigt förfärligt. Alltså gud, vad less jag blir. Men sådana här människor vill alltså ha ett litet Sverige med folkdräkter och blonda flätor, FAN VAD BOORING!!!

... Ursäkta mitt utbrott men what too do liksom... Aja skit samma, nu ska jag skriva klart min psykologi, pussen!

Busybusy + bildregn från helgen

Ojoj, nu har jag inte bloggat på länge... fy på mig! Kanju börja med att jag hade fysikprov idag, men det gick helt okej tror (och hoppas) jag, men man vet ju aldrig ;-) Annars då? Jo tack bara massa pluggpluggplugg. Helgen var dock wonderful även fast jag blev bajjatrött efter haha! Började med rep hela lördagen, hem och sova (och plugga fysik) och sedan tre föreställningar på söndagen. Och det gick superbra! Trodde fakktiskt inte att det skulle gå så bra men vi tjejer ger järnet när det gäller! Sorligt är det dock att det var vår sista föreställning tillsammans, buhu :´-( Det är ett underbart gäng de där alltså, men vi får hålla kontakten ändå helt enkelt! Så här kommer lite bilder från helgen ;-) Har inga från scenen dock, vet inte om pappa tog några kort "/ Vi gjorde en scen ur Bombay dreams, därav indiekläderna haha! Sedan gjorde vi lite annat också och guldhattarna är från numret ut Chorus line :-)

                                         

Så det var inte lite bilder det! Haha! Nu ska jag iaf tokskriva psykologi, får väl göra som Jojo sa och stänga av mobilen kanske? ;-) Imorgon blir det psykologi och sedan iväg till Elisatbeths studio med kören och repa inför öppet hus nästa vecka. Sedan iväg till Kulturama för avslutning och kolla på showen... om jag hinner klart med psykologin, hoppashoppas!!!

Pussen <33

Fredag

Dags för ett inlägg kanske? ;-P Igår var nice, fick lite stressigt där när jag skulle fixa mig efter träningen bara menmen det funkade! Dock var en bartender lite weird kan jag ju säga hahah. Sedan fick jag ju lite problem att komma hem då bussarna typ inte gick, eller ja, gick väldigt sällan och min mobil gick det inte att ringa från heller?! Men jag hittade iaf en buss mot Hagsätra som jag tog till Gullis och sedan fick jag gå därifrån (orkade inte vänta en halvtimme) och det var svinigt kallt kan jag ju säga! Men hem kom jag iaf ;-)

Idag blev det skola på eftermiddagen och nu ska jag fixa klart en uppgift som måste in. Sedan blir det en lugn kväll då jag ska upp och repa tidigt imorgon!

Pussipussen <33

        

Skiva

Precis duschat och torkat håret. Tror faktiskt det blir ett kärt återseende för mig och min gamla goda vän platttången idag, det var ett tag sedan vi sågs sist! Nu är det rep som gäller innan det är dags för skiva. Kommer få skynda och ta en snabbdusch och byta om på Kulturama. Hoppas jag inte blir inlåst bara! Har ju tvingat Ellen stanna tills jag är klar så jag slipper bli inlåst själv om det skulle hända hihih! Men nu måste jag skynda mig lite!

Pussen<33


Onsdag

Nu har jag fixat en klänning till morgondagens skiva iaf :-) Inte för att den är så speciell för filmtema men hallå jag vet många filmer med svarta könningar hihih (a) Sedan har vi tiaror nu med (ville ha klänning men tänkte att vi kunde anstränga oss liiite mer) XD Köpte nagelförlängninga också så vi får se om Emma hinner fixa det på mig imorgon, lär bli i skolan hahah... får väl se vad folket tycker om det ;-P

Det blir stressigt imorgon kan jag ju säga btw. Emma slutar 9 (i stan) och jag slutar inte förrän typ kvart över, sen måste jag ju duscha också. Det får bli en snabbdusch på Kulturama helt enkelt hahah.

Menmen, nu måste jag forsätta med min kära psykolgi! XOXO


Happy!

Gud vad glad jag är! När jag kom hem idag hade det trillat ner ett brev från Kulturama och jag har kommit in på deras sångutbildning (deltid) som jag sökte till för några veckor sedan :-D Hade inte sagt till någon förutom mamma, pappa och kusin att jag gick på antagningsprov, eller ja att jag sökt överhuvudtaget XD Så ringde Jojo, Elin och kusin och skakade fan när jag berättade, gör jag typ nu med XD Men det är bara för att jag var typ 100 på att jag inte skulle komma in, så det var en väldigt glad överraskning! :-D Så jag måste tacka min bästaste sångpedagog Hannah Holgersson! Nu gäller det bara att jag får ett jobb i höst för utbildningen kostar en del!

 


Har även varit förbi Jojo i stallet när jag var ute på min lilla joggingrunda (som blev en promenad idag hihih), mkt trevligt :-D Nej nu måste jag ta mig i kragen och fixa middag och sedan göra klart kemin!

Pussipussar <333

Söndag

Igår var mkt roligt, började på Moda och tog oss vidare till Grodan. Jag tycker inte direkt att dj:n var den bästa men det gjorde inte så mkt. Stefan från Paradise hotel var där också, olala... fast det skulle ju varit roligare om det varit Kristoffer hahah ;-P Idag har jag kommit en bra bit på kemin faktiskt men måste göra klart den imorgon. Nu blir det middag.

Pussen <33

Lyckades sno några bilder, inte så smickrande dock ;-)





Lördag

Det blir utgång ikväll, tycker jag förtjänar det efter allt detta plugg. Hihih (a). Tror jag ska ta och inviga min nya paljettkavaj jag köpte i London, frågan är bara vad jag ska ha till, blir väl jeans och någon topp. Sedan ska jag inviga mina "nya" stövlar också, det är likadana som dom klacken gick sönder på hahah.

Börjar att få lite panik över studentklänning och kläder till skivor nu alltså! Menmen jag får väl börja leta nästa vecka. Sedan måste jag också säga att Maria Montazami har börjar blogga, tummen upp för det!

<33

Tillägnat Elin ;-)

Jag lovade ett inlägg, jag skriver ett inlägg ;-) Dock har jag inte speciellt mkt att berätta eftersom mitt liv i princip bara består av plugg just nu. Nu är både provet i int. ekonomi gjort och projektarbetet inlämnat, skönt! Hann med en lunch med Jojo idag också, dock var jag inte social så länge då jag var tvungen att skriva på projektarbetet ;-P Nu är det en kemiuppgift som ska in på måndag, kom på att jag har hela måndagen på mig med den då också så jag funderar på utgång imorgon i alla fall, det var allt för länge det inträffade. Men det beror på hur lång tid kemin kommer ta. Jag sjulle ifs behöva dra ut och skaka lite rumpa ;-P Mamma och pappa drar iväg till Danmark i helgen också så jag, syster och katten har huset för oss själva.

XOXO


Tisdag

Nämen nu har jag inte varit duktig på att blogga, fy på mig! Men jag har haft fullt upp kan jag meddela ;-) På fredag är det prov i Internationell ekonomi och inlämning av projektarbete! Pluggandet går mkt bättre idag men har dessvärre bara hunnit med ekonomin än så länge. Kanske lika bra att fokusera på den idag... får se.

Idag fick jag present av Jojjsipojjsi, hihih. Men jag får inte säga vad det är för Elin ska få samma sak hihih. Hon måste få våran med! Mkt glad blev jag iaf :-D Härligt väder har det varit flera dagar nu också, våren är här, ME LIKE! Idag gick jag tom en sväng i bara kofta :-O Hoppas det håller i sig så nu vilket jag tror det gör :-D

Nej jag har faktiskt inte så mkt roligt att berätta, det är mest plugg nu... och mitt i allt det har jag ångest för vad jag ska söka till i höst osv. Söker lite kurser nu bara och ingen utbildning, ifall det är så att jag inte får jobb. Men nu ska jag fortsätta med ekonomin!

XOXO

Snart.

Imorgon drar det igång igen, på riktigt! Btw nu har jag haft mitt sista lov, om man inte räknar med Kristihimmelfärd och första maj och det där som kommer sen, det är ju faktiskt inte lov. Nu börjar jag få panik på riktigt inför studenten, tjena framtidsångest liksom! Aja det ska väl ordna sig på något sätt! Självklart blir det mkt kul med studenten och Rhodos och allt men samtidigt läskigt! Menmen!

Jag har varit jätteseg den här helgen, men pluggandet har gått bättre idag än igår iaf vilket alltid är nåt ;-) Men imorgon när lovet är slut får jag väl ta tag i plugget lite mer på riktigt! Det är ju mindre än två månader kvar nu!!!

XOXO

Shopping

Här är det jag köpt i London :-D Sedan ska jag också påpeka att det mesta av det här är rena rama fynden, nästan allt faktiskt :-D Conversen t.ex. kostade ca 37 pund iställer för 699 som de kostar i Sverige och paljettkavajen köpte jag för 15 pund och ursprungspriset på den var 50 pund. Sedan är mkt från Primark med så jag har fyndat loss kan man säga, hihih :-) Utöver det här har jag köpt lite presenter också ;-)

                                   

Lite synd är dock att de inte hade Conversen i halva storlekar någonstans. Skulle behövt 3,5or som jag har i mina gamla men det fick bli 4or istället. Menmen lite för stora gör väl inte så mkt hoppas jag ;-P

XOXO

Utkast: April 10, 2010

Nu är vi hemma i Sverige igen, ganska skönt ändå att få sova i sin egen säng och allt det där, fast vi har haft mkt skoj :-D Här kommer lite bilder från Torsdagen, slänger upp ett inlägg med shoppingen sen ;-)

     

XOXO

"Crazy" night

Nu sitter tjejorna och spelar "stress", fast det ar inte stress dom spelar det ar ngt pahittat spel som dom kor for dom forstar sig inte pa det riktiga stress hahah XD Annars da? Jo kvallen borjade med Vampire diaries som dom nu har fatt mig beroende pa (ursakta svenskan men jag ar trott). Sedan fortsatte vi med lite dansband och kort.

Idag var vi uppe med tuppen for att hinna till Primark innan det var proppat som det alltid ar. Vi lyckades vara dar nagon halvtimme efter dom oppnat och det var inte smockat utan som i en vanlig affar, nice! Sa det blev lite shopping :-D

Just nu...
Elin: Men jag vill inte vara med langre jag hatar det har.
Elin: Det ar inte kul, jag kommer grata.
Bong: Det ar inte kuk Elin!
Elin: Det ar inte kuk.
Jessi: Kuk, hahahah
Elin: Det har suger!

Imorgon blir det nog shopping, Jessi vill aven hitta Rob men jag tror inte det kommer ga sa bra for det verkar inte som han ar i London. Ingen musikal blir det, trak for det ar det och shopping jag mest sett fram emot menmen, what am I gonna do? ;-P Ingen utgang har det blivit heller men det har ingen lust med, vi ar sa trotta nar vi kommer hem efter vara shoppingturer ;-) Sedan ar vi ganska bra pa att roa oss anda Xd Jag ska nog kopa mina converse imorgon med :-) Pa fredag blir det home again, flyga aaah. Men jag far krama sonder Elins hand igen XD Hihih (a)

Nu ska jag fortsatta umgas men knasbollarna... nu forsoker Jessi lara Elin att spela ett mer riktigt stress iafXD

Grattis till bror som fyller ar idag ocksa!



Pussar fran London!

London dag 3!

Igar tog vi en tur till Notting hill, blev dock inte sa manga bilder dar, eller rattare sagt inga alls... men pa tuben in till stan blev det lite pics ;-) Idag tog vi forst bussen till Tower bridge och gick runt lite och senare blev det piknick i Hyde Park, dock tog det lite tid att hitta mat som jag kunde ata sa Elin och Jessi holl pa att do av hunger ;-O Sedan drog vi vidare for en tur pa Oxford street och nu ar vi hemma. Idag har jag kopt en ring (vilket jag gjorde igar med), ett lappglans, en tshirt och ett par raybans, finally ;-) Imorgon bitti ska vi till Primark tidigt sa da blir det kanske lite mer shopping.

Pussar fran London <333

        

London dag 1!

Igar kom vi fram till lagenheten vid typ mitt i natten hihih ;-) Idag har vi virrat runt lite och varit pa Ripleys (ett museum med haftiga grejjer typ). Brors lagenhet ar btw awesome och mkt harlig utsikt fran bade stora fonster och takterassen :-D

Nu star Elin och kokar ris eftersom jag inte var sa bra pa det (a) Jessi sitter och rapar XD (enligt henne hickar hon). Imorgon star Nottinh hill pa schemat vilket Elin ar mkt glad for ;-)

Some pics fran igar och idag :-)
                    


Jag hittade mitt Love-halsband som jag har tappat bort, alltsa jag kopte ett nytt XD Jag hittade aven en nyckelring :-D Sedan ar det utsikten fran terassen och tradgarden dar nere.

XOXO

LONDON BABY!

Nu är det inte många timmar kvar förrän vi drar oss mot flygplatsen! Jag är fetisch nervös!!! Inte bara för att flyga utan även för packning osv XD Menmen det kommer gå bra och vi kommer ha skitkul!

Nu ska jag fixa klart den sista packningen, sedan hoppa in i duschen och sen är det inte långt kvar alls!

Pusselipuss, vi kanske hörs från London! <333


Inte smickrande någon stans men en av två väldigt vackra bilder på alla tre jag hade ;-) Hahah. En Sara slank in mellan mig och Elin också ;-) 

LOV!

Blev sushi till en väldigt sen lunch/tidig middag idag. Det är så konstigt det här med sushi hahah. Jag har ju alltid tyckt det ser så gott ut men egentligen inte tyckt det har varit så jättegott. Men det blir ju godare och godare för varje gång XD Det är ju många som säger att de "lär" sig att tycka om sushi men jag har alltid tyckt det verkar så konstigt att man ska lära sig gilla något, men nu förstår jag väl varför hahahah XD Så det var en liten diskussion om sushi såhär på eftermiddagen hahah ;-)

Nu ska jag plugga lite innan jag ska iväg, vi ska vara på något konstigt ställe idag för Kulturama är stängt för lov XD Får väl se om man hittar ;-P

Pussen <33


RSS 2.0