Helg:-)

Var på systers föreställning igår, var kul :-D Jag fick allt lite lust att gunga på sådana där gungor som vissa gjorde, dock inte såååååå högt upp i luften hahahXD Ellen fick en lite smått galen roll som pratade stup i kvarten men allt var som vanligt dårå hahah ;-) Hon pratar gansla mkt ganska snabbt annars också ;-) När jag sa det sa hon att hon härmade mig när hon skrek DU E STÖRD, DU E STÖÖÖRD, hahahXD Ja alla har vi våra bra å dåliga sidor ;-)

Idag har jag suttit ute i solen och försökte få lite färg^^ Ikväll skulle jag kanske träffat Elin men har för ont i magen så det får bli en tur till globen imorgon istället ;-)

Nu börjar verkligen sommarkänslorna komma fram, ute är det grönt och blommar för fullt, fiiiiint :-) Snart är det lov och det ska blir fett skönt :-D Tycker det ska bli rätt skönt att komma till landet nu också, komma ifrån Sthlm lite ett tag^^

<33

Hemma igen

Nu var man hemma igen, men när vi kom hem imorse fick vi ändå inte gå in för dom hade haft på nåt lack nu på morgonen. Så nu sitter jag i bilen och väntar på att få gå in om 20 min^^ Det är kallt härXD Var som att komma på spa hos faster hahahXD Först fick vi god mat och sedan tog jag mig ett bad med  massa olika masker mm ;-) HahahXD Mio följde också med men gillade inte att åka bil som vanligt, så han stannade hellre ute i regnet än å sitta kvar i bilen med mig ;-)

Nu är det dags för plugg, mkt att få klart tills imorgon :-O Pussen<33

Onsdag

Inte bloggat på länge nu, var sjuk hela förra veckan med magsjuka plus förkylning så har en bra anledning iaf ;-) Allt är lite förvirrat just nu så vet inte riktigt vad jag ska skriva. Mkt å göra i skolan då jag missade en hel veckas plugg och så håller de på att slipa alla golv i hela huset nu också så idag får jag inte bo hemma. Har egentligen inget i skolan idag men kan ju inte vara hemma^^ Ikväll ska jag bo hos faster iaf men får se när jag kommer dit ;-)

Inte hänt så mkt på senaste tiden heller eftersom jag varit sjuk. Skolan går bajs menmen jag kämpar på^^ I Lördags hann jag träffa kusin med barn vilket var roligt :-) Idag skulle jag till Hannah men hon förbjöd mig att sjunga när hon hörde mig prata igår så jag får väl plugga istället ;-)

Puss<33

Fredagen

Rix igår var kul :-D Jag, Jojo å Elin åkte in vid fem hahah och sedan kom Sophie också :-) Vi stod nästan längst fram 8-D Vi tappade bort varandra mot slutet men var fortfarande två oh två hahah, så det var lungt ;-) Idag har jag ont i halsen efter allt skrikande men det går nog över fort hoppas jag XD Efteråt drog vi till donken med lite fler roliga människor :-) Jag var mest törstig och drack massa vatten så imorse var jag tvungen och springa till toan innan jag kissade på mig hahah XD (a) Jag fick sällskap hela vägen hem också då Jessica trodde att jag skulle bli typ våldtagen, hahah, men det var ju trevligt med sllskap :-D

Idag blir det först plugg å sen blir det Eurovision hos Elin ikväll :-D Go Malena hahahXD

Lite bilder från igår :-)
Jojo å ELin <33     Elin å jag <33     Jag å Jojo <33     Alcazar :-D     Snow patrol :-D     Måns :-D     Emd :-D         

Pussinussen<33

Gomorron :-)

typiskt att man vaknar såhär tidigt när man har sovmorgon och är ledig, menmen jag lär väl komma igång med plugget tidigare igår så det är ju bra iaf XD Fint väder är det idag också så hoppas på att det är lika fint ikväll :-) Igår var jag helt död så gjorde ingenting förutom att ligga framför tv:n typ hahah, men det var skönt (a)

Nu ska jag nog snart trippa ner å käka lite frukost, pussen<33

Trött

Äntligen är man klar med nästan alla nationella prov för terminen iaf, bara svenska muntligt, och fysik fast det är ju inte riktigt nationellt XD Nu är jag jättetrött men det brukar blir så efter långa prov hahah ;-) Hihih Nisse var väldigt noga med att påminna oss att stänga av mobilerna men gissa vems mobil som ringde sen då? hahah typisktXD Sedan stannade jag ett tag i skolan men fick ha ph lite tidigare idag vilket var skönt så jag kunde gå hem och ta en liten powernap ;-)

Imorgon har jag inga lektioner så ska plugga hemma innan det blir rix :-D Sedan är det Eurovision på lördag också 8-)
PUSS<33

Lite bilder från rix från förrförra(?) året :-)
Becca å Elin<33     Stenmarck ;-)     Apa<33     Erik ;-)     Jag efter en timma i ösregn XD

Gomorron :-)

God morgon eller ngt :-)
Tänkte gå upp tidigt idag men orkade verkligen inte så kom väl upp vid 10 till slut^^ Ska iväg till skolan om en timme eller nåt och det blir matte hela dagen, nationella på torsdag :-( Så hör väl av mig lite senare ;-)

<33

Sömniga måndag

Imorse natt vaknade jag och trodde att jag hade försovit mig. Det visade sig att klockan var fyra på natten och jag hade somnat utan att släcka lampan eller dra ner rullgardinen, way to go;-) Kunde självklart inte somna om på ganska länge men när jag väl måste upp är jag bajjatrött XD Menmen lyckades ta mig upp XD

Nu är jag jäääätttetrött och orkar ingenting, ska dock försöka plugga lite "/ Hade engelska muntliga idag, vetifan hur det gick men nu är jag iaf av med det så det är ju skönt :-)

Later<33

Söndag

Idag har jag nördat mig, ganska mkt. Var ju mattecentrum i skola idag och vi var en bunt som tog oss dit trots att det är söndag! Nördigt men nödvändigt och väääääldigt duktigt XD Hahah, men det är troligen enda gången i livet jag är i skolan på en Söndag, det är ju faktiskt nationella på Torsdag!!! Help!

Imorgon har jag muntliga nationella i engelska, vilket nog är det värsta nationella prov jag vet men hoppas att det ska gå bra! Det är sjukt mkt plugg nu därför lite blogg och inget liv hahahahXD Jaa det är sorgligtXD Men på Fredag är det Rix iaf, alltid något att se fram imot :-) Nu ska jag prata lite english så att jag är förberedd tills imorgon. Nattinatti<33

Lite bilder från i Fredags, jag kom in i värsta x-man andan så har sätt alla tre filmer denna helg (a)

Jojo :-)    <33     Apa :-D     Jag var blöt när jag kom hemXD

Friday :-D

Fredag idag, även fast jag inte har fått in det i mitt huvud än XD Jag har blivit väldigt dålig på att blogga men det är dumma skolans fel faktiskt :-O Idag är jag helt borta efter nationella i engelska, men det blir bio ikväll med Jojo iaf :-D, Elin kunde inte :-(

Igår var jag i skolan från halv nio till sju, det är inte normalt ffs! :-O Menmen hoppas mitt prov gick bra iaf, sedan har vi nationella i matte nästa vecka!!! :-O Usha! Men iaf, igår i skolan så ska Maja av någon anledning visa hur högt hon kan hoppa??? Hon hoppar, sträcker upp händerna och håller på att riva ner hela taket hahahXD Danni springer iväg till toaletten och typ ligger i en klump och asgarvar XD HAHA typiskt ;-)

Men nu ska jag ner och äta lite för jag är bajjahungrig. PUSS<3


Natti

Nu kom jag hem från dansen för ett tag sedan, var sista gången idag :-O Tidigt eller vad? :-O Jajja, man märket att det går mycket bättre nu än de första gångerna då jag inte hann med alls liksom och stod där som ett fån XD (a) Så nu ska jag göra lite historia för en gång skull, och så får jag nog tyvärr skippa min sovmorgon imorgon, måste på mattews :-( JAG HAR PANIK för allt som kommer nu i slutet! Finns inte en chans att jag kommer hinna med allt :-O Så visst är det bra att jag sitter och göra massa annat i stället för att plugga? ;-) Hahah XD

Nu har dom börjat riva upp vår lilla toalett på nedervåningen också så numera skiter vi här istället :-D Hahahah XD (min kissåbajs humor (a))



På fredag har Jojo äntligen fått med mig till klippning vilket minst sagt behövs XD Så det var ju bra :-)

Elin skickar massa gamla bilder så jag måste lägga upp några stycken :-D Fick en rolig film också men jag lever ju på medeltiden och har inte lärt mig hur man lägger upp sådana här än 8-)

Flummbong och flummelin XD <33     Ännu en flummbild XD <33     Man kan ha kul med en webcam XD     <33     Nauuw<33

Nä nu blir det duschen och sen lite historia, pussipuss<333

XD

HAHAHAHAHAHAHAH... från sr XD snacka om problemXD

12:36 | måndag 4 maj 2009

Elever lediga när larm inte kan stängas av

Fel i ett larmsystem har gjort att alla lektioner på Kunskapsgymnasiet Globen i södra Stockholm har ställts in och nära 600 elever berörs. Larmet går inte att stänga av och flera av skolans dörrar går inte att öppna.

Problemet startade i fredags, och för att garantera alla elevers säkerhet håller skolan stängt under måndagen- på tisdagen däremot väntas felet vara åtgärdat.


(a)

Jag är lite sugen på mörkt hår igen (a)



Men nej Bong, inte färga håret mörkt igen!!! Fy på mig, nu får jag inte färga det så mörkt när jag betalat massa för avfärgning :-O FY på mig :O

Ingen skola

Skön skola man går i assåXD Börjar med att jag får mess av Maja att man inte kommer i i skolan för att larmet går (vårat älskade problemlarm). Senare får jag även mess av Jojo och ingen kommer in i skolan. Så när jag kommer får man ta "matingången" istället och man kommer in i trapphuset och till plan5 men ingen annan stans. Så vi står å flummar lite på femman tills man kan komma till planen. Vi kom in i klassrummen till slut men larmet slutar inte gå. Så vi fick gå hem :-D Niiiiiiice  :-D

Jag väljer att se den positiva sidan... missar redovisning mm så får väl ta smällen efter hahah ;-)
<33333


Lördag

Härligt väder idag med :-) Så nu ska jag ut i solen samtidigt som jag ska försöka få lite plugg undanstökat^^ Nu är det bara 6 veckor till sommarlovet (tror jag, kanske ännu kortare) :-D

PUSSAR<33

Old times

Jojo å jag <33     Valborg ett par år sedan ;-)     Hmm, Elin va säger man? XD     Två trötta flickor :-) <33     <33     Het dans där ;-)     Hahahahah XD     Jojo is a pirate :D     Elin i långt hår :-O XD     <33     <33     Sötisar :-)     Vi borde bli modeller hela bunten ;-) hahah <33    

RSS 2.0