Torsdag

Jag har visst tagit lov från bloggen också (a) Hihih, klubbdagar och annan rea är farligt kan jag ju säga! I måndags hade jag någon rabatt på ett helt köp på lindex (å då passar man ju på liksom) och idag var det klubbdag på Vero moda (då passar man på ännu mer), det var ju liksom 20% rabatt och det är ju ganska mkt om man tänker efter. Jag skulle ändå köpa nya kläder (a) Men nu blir det ingen mer shopping för mig på ett tag höhö. Hade tänkt sno bilder från deras hemsida och visa men nejnej det funkar inte :-( Aja, imorgon åker jag till mormor och landet över helgen (ska bli skönt), så inget bloggande då ;-)

Pussipuss <33

Det senaste

Oj vad jag har blivit dålig på att blogga! Jajja ;-P I fredags blev det idolkväll hemma hos Jojo, mkt nice :-D

Lördagskvällen började på Nivå22 och sedan vidare till Chaplins, jag och Emma sjöng mkt fint både Barbie girl och Tusen och en natt! Hahah XD Jag var seg på Söndagen men det var det värt!

Idag drog jag och Jojo till stan för lite shopping :-D Vi skulle träffas halv 12 och jag vaknade 10 i 11! Det var bara att hoppa in i duschen och sedan springa iväg! Men jag blev faktiskt inte sååååå sen (a) hihih.

Jag har världens höstmyskänsla nu hihih :-D




PUSS<33

Onsdag

Nu har min parfym kommit :-D Fick även lite prover på andra produkter som en annan parfym från Lacoste som jag också vill ha nu hahahXD Den är lite mer "festlig" och den nya från Clean mer "vardaglig" hihih XD Menmen, kanske blir att jag önskar mig den i julklapp lr så för just nu känner jag inte för att betala för en till ;-)

Jag har världens shoppingsug just nu hahah, bad XD En ny vinterjacka har jag hittat på Veromoda, hittade även den här godingen där :-)

PIECES Dachet clutch - silver
Den är lite cute tycker jag :-)

Menmen, vi får se ^^ Idag kom Elin med till skolan ett tag efter sin synundersökning, najs :-D Sedan kom Jessi och hämtade henne hahah ;-) Nu har hon bokat biljetter till premiären av New moon :-D  De visar Twilight innan också :-D Hihih jag lääääängtar! (a) På fredag blir det idolkväll hos min lilla apa :-D Sedan på lördag blir det utgång :-D

Puss<33

Spikmatta

Jag kanske borde köpa en spikmatta, hört att det ska hjälpa mot sömnproblem :-O Höhö...

Imorgon får jag sälsis till skolan av Elin iaf :-) Hon ska till Globen på morgonen hihih :-D Sedan har jag tre föreläsninger... jag lär gå på kaffe imorgon ;-)



<33

...

Fyfan vad jag har damp nu asså, pallar inte detta säger jag bara :-O Inte kunnat sova på 4 nätter nu, det är ganska irriterande^^ Så nu har jag typ gett upp totalt, härligt att man ska upp om några timmar då ;-P

Ursäkta mitt deprimerande inlägg men japp^^ <33


I knew it!

WIIIHOOO!!! :-D Sötiskusinen min kom med i Fridatidningen! FETT KUL!!! Nu måste ALLA rösta på henne när tidningen kommer ut! Hihih :-D

Kusin2
Sötiskusin!

PUSS <33

Jul

Guuud vad jag längtar till julen nu XD Nu har det gått så långt att jag sitter och lyssnar på julmusik hihih (a) Men det är ju faktiskt mindre än tre månader kvar nu :-D I år ska jag faktiskt försöka att fixa klart alla julklappar innan 23e, lr som det värsta för mig när jag köpte de allra sista på JULAFTON! BAD! Nää ska se till att vara i tid i år ;-)



Pussen <33

Förändring soon I hope :-D

Hihihih, jag e flummig ikväll :-D XD Sitter just nu å lyssnar på julmusik, jag tror Elin tkr att jag är konstigt, hihih :-D (a)

Mitt kära mediabarn ska förresten göra en ny design här på bloggen snart :-D Wihoo, känner att det behövs lite förändring här :-D Hihih jag längtar till hon gör den (a)

<333

Lördag

Igår kom som sagt Hanna hit :-D Blev en mkt rolig kväll, lite recap sådär höhö ;-) Vi kollade först på idol såklart, sedan blev det en skräckis. The unwritten tror jag att den hette, den var faktiskt bra... inte så overklig liksom hahah (förutom vissa grejjer ;-)). Jag har inte sett någon skräckfilm på aslänge så jag var fan rädd asså XD Hihih. Men en myyys kväll var det :-)

Idag blir det rätt chill^^ Först läsaläsaläsa min engelskabok som ska bli klar nu i helgen. Sedan blir det väl middag med föräldrarna som jag knappt hunnit träffa sedan de kom hem från Kreta ;-) Men skönt med en hemmakväll för mig själv faktiskt, hihih :-)

Nu ska jag läsa Dalai Lama, höhö^^

Puuuussinuss<3<3<3

Fredag

Nu ska jag strax iväg och möta Hanna :-D Blir idol/filmkväll :-)

Den här parfymen kommer bli mitt nästa inköp :-D Men den verkar vara slut överallt :-O Anyway I love it! Så ska allt se till att få tag på den!

 Clean Warm Cotton EdP

Ha en bra fredag! <33

Förvirrande dag

Imorse när jag skulle gå ner började det tjuuuta i hela huset, jag hade glömt att larma av^^ Syster hade sovmoron så hon blev väl sådär lagom glad hahahXD Uuupsi (a) Men iaf så ringde dom då men telefonen där nere funkade inte å bara den på vinden funkade :-O Jag hann inte springa upp å svara å fick panik för då åker dom ju typ hem till en :-O Ringde pappa, som är på Kreta, och frågar i panik vad jag ska göraXD Han sa att jag skulle sätta på larmet igen så dom ringer en gång till^^ Så det var bara att larma igen, be syster gå ner medan jag går upp i tid till att det börjar tjuta och vänta på att dom ringer hahahXD Men det gick ju bra faktiskt hahahXD Inget besök från securitas denna morgon alltså ;-)

När jag väl är påväg till skolan kommer jag på att jag har glömt min grafräknare (hade kemiprov idag) så det var bara att trippa tillbaka hem och hämta -.- Så jag blev lite sen men inte så farligt för att haft en så jobbig morgon faktiskt XD

Orkar inte skriva mer nu men jag och Danni tog oss till Högdalens bibliotek efter skolan och fixade bibliotekskort till mig, så nu har jag lånat feta Dalai Lama boken nu... som ska vara klar och redovisas på måndag^^

Puss<333

Tisdag

Tänkte bara skriva ett kort litet inlägg innan jag fortsätter med kemin, eller går och lägger mig tidigt kanske? ;-)

Mest underhållande de två senaste dagarna har ju Lina varit om man säger så^^ Igår på lektionen i arenan så vänder sig Lina mot mig och viskar "Min sko sitter fast!". Jag fattar nada men kollar och hon har lyckats fastna med foten i stolen framför XD Å så kommer Danni å bara vad garvar ni åt, när jag pekar på Linas fot så typ skriker Danni av asgarv "HAR HON FASTNAT HAHAH" omg hahahXD Roligt hade viXD Men Lina ber inte heller människan framför att flytta på sig utan hon lyckas lirka ur foten och låter skon sitta kvar tills han framför reser sig upp hahah, lilla Lina XD

Inte nog med att hon underhöll oss igår... Idag kom vi in på stövlar....
Lina: Jag måste köpa nya vinterstövlar. Mamma sa att jag skulle köpa två och betala för ett par, men ofta jag har råd med det. Jag har ju knappt råd att köpa ett par stövlar liksom!

Lyckat ;-)
H A H A jaa Lina, vad ska jag säga? ;-)

Annars har jag varit typ död igår och idag, gått runt som en zombie ungefär^^ Idag kom min faster hit och lagade middag åt mig, snäll hon är:-) Så hela eftermiddagen (lr hela dagen) har jag suttit med kemin, som vi har prov på imorgon och jag ligger ju hmm L I T E efter^^ Menmen bara mig själv att skylla och hoppas på att det jag läst de senaste två dagarna har fastnat någorlunda iaf!

Men nää nu ska jag försöka få in lite till i skallen och sedan sova, natti<33

Lördag

Ojojoj, vi vaknade för en halvtimme sedan (14.30) av att Elins mamma ringde och undrade vart Elin höll hus hahahahXD Min plan var att jag skulle plugga idag menmen det blir till att sätta igång med det nu då ;-)

Igår drog jag, Elin, Jessica och Elin till Chaplins där även Emma och Sandra var :-D Det blev både dans och prat, ingen sång för mig men det skötte ju Emma och Sandra finfint ;-) Sedan kom Jojo, Ellen, Danni och Lina förbi och hejjade också :-) Men Jojo snart är det din tur att dra ut ;-D Vid typ halv två eller något började vi dra oss hemåt (ett besök på donken först) så vi var hemma i hyffsad tid iaf, så det är ett mysterium hur vi kunde sova så länge idag^^ Menmen det var väl sömn vi tog igen från veckan lr nåt hahah ;-)

Min vän kameran fick följa med igår så här kommer lite många bilder :-)

Happy Elin :-D     Waiting on da tub :-D     Elin, jag och Jessi :-)     Glada flickor :-D     Sandra och Emma :-)     Elin med mannen      Man kan ha kul på toan ;-)     In action ;-)     Jessica     On da dancefloor :-D     :-D     Hahah ;-)     elin å Jessi :-D     Hahah Jessica goes ujujuj XD     Antonio (alias snyggt ass) raggade upp Emma ;-)     Å hem igen :-)


Nu har jag ju laddat upp bilder för flera månader framåt hahah ;-) Dags å ta tag i lite plugg då kanske? ;-)
Puss
    

...

Hmm, "letat" efter min kemibok ett bra tag nu... hittade den under Elle på mitt golv. Kan det vara så att jag typ "gömt" den där för mig själv som en dålig ursäkt att slippa plugga? ;-)

<33

Fredag

Imorse orkade jag verkligen inte gå upp, men kom iväg till skolan i tid iaf^^ Efter skolan åkte jag och Danni till Årsta bibiotek (måste låna en bok därifrån) för att jag behövde bok och nytt lånekort. Men självklart hade inte jag något legg med mig så det blev ingen bok :-O Aja, får fixa det nästa vecka, då har jag ju iaf en vecka på mig^^

Fick tyvärr en tråkig nyhet från min äldsta kompis idag :-( Love you sweety <33

Puss på er<33


Me like


Absolut finaste skon jag nångonsin sett, skulle blivit mitt nästa inköp om de inte kostade... 1599 :-O Det är liiite över min prisklass när det gäller stövletter^^

<33

Sötiskusin!!!

Fett kul :-D Min kusin ringde nyss och hon hade blivit en av 15 som gått vidare i en modelltävling i Fridatidningen! Så nästa vecka ska hon fotas och sedan kanske hon blir en av de 8 som kommer med i tidningen och själva tävligen, då måste alla jag känner röst, right? ;-) Hon var med i Julia för ungefär ett år sedan också! Har alltid vetat att det skulle bli en modell av den flickan ;-)

(Klicka för större bilder)

Kusin1   Kusin2   Kusin3

Pussen<33

Tisdag

Missade som sagt en rundtur på operan idag, lät som det hade varit intressant iaf :-) Men jag får ju faktiskt gå på själva förställningen på torsdag iaf :-) Idag gjorde vi studsbollar på kemin hahah, det var ganska kulXD

Ush, imorrn är det biologiprov... har typ inte pluggat någonting så dags att sätta igång nu kanske?

Pussen<33

I´m back! ;-)

Ush vad dålig jag har varit på att blogga senaste veckan! Men varit sjukt mkt plugg så jag skyller på´t! ;-) Men i Fredags träffade jag Hanna :-D Å i lördags bar det iväg till Elin där det blev filmkväll med Jojo å Pelin :-D Bilder kommer later!... Och filmer!?! hahahXD

Den här veckan består av ännu mer plugg! Sedan blir det studiebesök med kören på Tors(jag missar imorrn, läkarappointment) på OPERA! Hahah aldrig varit på det så det blir nog en upplevelse ;-)

Mammi å pappa drar till Kreta på Torsdag så jag, syrran och katten får klara oss själva hahha ;-)

Sedan på lördag blir det utgång med Elin, Jessi och kanske Sara om jag inte minns fel? ;-) Å min söta lilla katt fyller år då också såklart <33

 

Nu sova <33


RSS 2.0