Halloween

Det blev ändrade planer igår, Apisen var sjuk så det sllutade med att jag följde med Elin på en Halloweenfest istället ;-) Vi hade ju inte direkt planerat några outfits så det fick bli till att göra två hål i en nylonstrumpa å bli tjyyyvar... tjuvar som inte orkade ha kvar masken så länge alls för att en mask som är gjord av nylon trycker ihop ögonen! Haha! Sedan blev jag cowboy ett tag också!

I morse vaknade jag av att min syster i princip hoppa på mig, hon kom hem igår från Ungern och har längtat hem massa! Nu ska jag städa upp lite här innan kussenussen kommer för myskväll!

Min första ögonmask blev det lite för stora hål på...        

Jag fixade faktiskt en ögonmask med mindre hål sen! Såå jag såg ut som en riktig tjuv!

XOXO

 Hihihih gissa vem jag härmar på den här bilden? Sug på den ni!

Det luktar höst! :-)

Hallåhallå!
Idag kom jag i tid till brukspianot första gången den här terminen! Hahah! Illa men nu är jag ju på rätt väg iaf liksom! Tycker synd om vår stackars söta pianolärare, han är så snäll men det är typ aldrig någon som kommer i tid till pianot :-( Så jag ska skärpa mig! Sedan hade vi teori med mr Fite å sen fick jag gå heeem :-D Hihih.

Elin ringde och ville ta en prommis, å sa att hon skulle få mig att börja gråta? Jag blev typ fett orolig fast sedan fattade jag att det var för att de hade sålt huset. Ja jag gillar inte att ni flyttar men samtidigt skulle det kanske inte vara bättre om ni inte fick det sålt liksom ;-) Så jag är faktiskt glad för er skull tro det eller ej! Så det blev lite skitsnack å så mötte vi upp Jojo också... eller Elin ville gå hem men hon fick gå med mig tills vi träffat Jojo iaf ;-D

Ikväll skulle jag ha sjungit på nån gospelmässa men orkade faktiskt inte! Så jag har en myskväll istället ;-) Imorgon har jag bokat ett spinningpass kl 11, får väl se om jag kommer upp i tid ;-O Btw så får jag väl se hur det går med min fot... som jag har ont i sedan jag ramlade i trappan igår... Sedan blir det iaf förhoppningsvis utgång om inte Jojo är för dålig! Men idag verkade hon pigg iaf så jag håller tummarna! Frågan är om vi följer med de andra till Rocks eller drar till Lobby istället ;-) Hahah såååå kuul sist... sötisen fick ju i sig ovanligt mkt å sa allt möjligt roligt, typ "Bong, jag hade lust att nypa honom i rumpan" eller "Jag ville säga till honom att han var fin" å satt å fånlog på tuben... Hahahah herregud!

Pussen <33

Puuusss   Å såhär roliga var dom idag liksom!   Elins vovvar!   En trött Peeelin ;-)   Sedan var det tydligen väldigt underhållande att ruffsa till mitt hår!



Trötter

Alltså shit, jag har varit helt slut sedan i måndags! Igår råkade jag sova 2,5 timmar i soffan när jag kom hem, bra liksom! Så roligt Sara sa, asså jag är helt slut och jag är inte ens en riktig artist! Hahah, ja måndagskvällen tog slut på oss allihop tror jag! Fast jag tror det är för att det har varit så intensivt inför det som vi är så slutkörda!

Hur som helst hade vi en lite speciell dag i skolan idag oh vi hade improvisation, vilket var skitkul! Imorgon är det ingen skola så det blir till att söka jobb (ska precis betala första Kulturamaterminen nu så jag kommer liksom bli helt bankprutt!) å så lite träning för min del!

Å jag är redan så taggad inför lördag, det kommer bli en spårad natt a la Jojo och Bong och alla andra roliga!!! Jag vill ha lördag nununu! <33


Tisdag

Jahapp, då var det gjort, fett skönt ju! Det gick bättre med scenskräcken än vad jag trodde att det skulle, sen är jag ju inte nöjd men det var ju första gången ever liksom så det får duga! Var rätt skönt att ha Beccs där också faktiskt <33

Idag har jag gått runt som en zombie, sett något har jag inte gjort heller. Har haft ont i ena ögat sedan jag vaknade igår å efter allt smink å skit igårkväll kändes det bäst att skippa linserna idag. Sedan är det ju så att jag inte har några glasögon så jag fick helt enkelt inte se så bra idag XD Kanske dags att skaffa glasögon? Hahah.

Började vid 9 idag, utmääääärkt med tanke på hur många timmar vi alla hade sovit! Så det blev en ganska konstig dag i skolan. Vi var väl hälften som kom dit tror jag ;-) Jag somnade i en fåtölj på rasten och sedan under andra halvan av lektionen satt typ alla och bölade?!? Ja, Kulturama... Hahah! 

Nu ska jag nog ta mig en powernap, eller kolla på Vamp! Pussen!!!


Tuuuudiluu

Värst vad folk tjatar på mig nu då, har jag inte redan erkänt att jag är en usel bloggare! Aja, Robert Pattinson himself har ju klagat så det är väl bäst att jag skärper mig liksom!

Har egentligen inte nåt att blogga om för det har inte hänt nåt roligt i mitt liv sen sist om jag säger så ;-) Vi repar typ varje dag och imorgon gällere!!!!! Herregud, jag har inte varit så nervös men nu helt plötsligt när jag prata med plutten blev jag helt skakig! Måste ta en prommis efter detta inlägg å chilla lite asså! Hahah, prata med Elin nyss å ba, det finns några piller som man kan få som gör att man inte blir så nervös... Hon tyckte inte det lät så bra ;-P Men jag lovar, jag kommer typ få panik imorgon å be på mina bara knän åt nån läkare å skriva ut nåra såna, hahah! Ja nu låter ja som värsta knarkaren XD Hihih. 

I helgen har jag varit aptråkig också. Började få ont i halsen i fredags (såklart) så bestämde mig för att stanna hemma både då och på lördagen, det var väl lika bra det liksom. Sedan tvingade jag i mig två koppar ingefärste igår och jag tror faktiskt det hjälpte lite, men blääää vad äckligt det var!

I natt kom mammi å pappa hem också, så nu äre slut på det roliga, haha!

Nu har jag inte varit ute på länge men nästa helg äre faktiskt dags att spåra tycker jag!!! Elin you have no choice! :-D

<33Gammal bild <3

Å btw så har Jojo tonat håret! Å då blev jag också väldigt sugen på att göra nåt med mitt hår! Kanske mörkare igen? Eller typ slinga!
 (Bong goes Anka på denna bild!)

Nej nu blir det promenad! Pussen <33

Tisdag

Guuuud vilket härligt väder det har varit idag! Haha! Nä jag ska inte klaga, har inte behövt vara ute så mkt idag så ;-) Idag gick jag upp vid halv sju (onödigt tidigt) och seegade i mig frukosten. Sedan kände jag mig lite trött så jag skulle vila lite, sen orkade jag såklart inte gå upp i tid igen så jag kom försent, bra bong, bra!

Iaf, haft en rolig dag i skolan, blev ingen spinning idag dock :-( Är rädd att det är nåt fel med min hals å jag kan veeeerkligen inte bli sjuk nu men nu känner jag att jag skulle gått iaf... aja, får gå imorgon istället om jag hinner!

Fick mejl från mamma idag och jag måste säga att min kära mor är väldigt rolig ibland! Så jag känner att jag måste dela med mig lite ;-)

"I morgon ska vi på 2-dagars utflykt till Pamukkale - ett naturfenomen med vita kalkstensklippor som liknar ett fruset vattenfall. Vattnet där gör kvinnor yngre så ni känner väl inte igen mej sen."

Hahah, jadu mamma... jag hoppas att du blir nöjd med resultatet! Imorgon blire skola och repreprep! Träffade förresten min lilla sötis i skolan idag <33

Pussen <33


Söndag igen :-)

Hm, ja jag ska väl inte kalla mig för världens bästa bloggare direkt... Ett inlägg i veckan liksom ;-P Men nu har jag faktiskt en anledning till att inte blogga, på min stationära dator funkar inte internet å min bärbara har typ virus... kul! hahah. Så nu sitter jag vid pappas dator, dom åkte ju ändå till Turkish igår han å mammi. Kul för dom! Avundsjuk, jag?!? Hihih, nej men det är faktiskt ganska skönt att få huset ensam... ja med bror då.

Hm, förra veckan var jag typ ett nervvrak av något slag, sa upp mig på jobbet, sen fick jag panik för att jag hade sagt upp mig på jobbet, fast jag hade panik för jobbet när jag inte hade sagt upp mig. Bra där liksom (y). Så hela veckan har jag varit superstressad så allt har gått åt pipan. Å så har jag varit väldigt lättirriterad också hahah, det är ganska roligt nu när jag tänker på det. Går av tunnelbanan å blir skitarg för att ALLA MÄNNISKOR SKA GÅ PRECIS FRAMFÖR MIG HUUUUR SEGT SOM HELST HEEEELA TIIIIDEN. Hahahahah, snacka om lättirriterad liksom XD Men nu äre slut med det för nu hare börjat gå bättre igen, å jag är inte lika panikig av mig ;-D

I helgen har jag tagit det väldigt lugnt jämfört med mina senaste helger vilket har varit väldigt skönt måste jag säga! Repade både igår och idag, å igårkväll blev det tjejmiddag hemma hos Maja, mkt skojj hade vi minsann!

Ikväll ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv <33

Knaaaaas!

Tjeeennnnnaaa bloggen!
Hihih. Vad har hänt i helgen då? Jo i fredags blev det myskväll med Hannapanna, lördag jobb å party å så rep idag, så jag ska icke klaga! Hahah, det roligaste är nog min nya teori. Först å främst var jag gaaanska så bakis när jag gick upp, men det var bara att strunta i det liksom! Å sen skulle jag ju till skolan å repa, å jag kan ju säga att jag kände mig nååågot torr i halsen efter gårkvällen. Men det var tydligen bara bra! Haha, på den här låten var det iaf riktigt bra, så det är kanske det jag ska börja med, supa varje gång innan jag ska sjunga! Fast det kanske inte alltid passar...

Igår på jobbet gick det inte speciellt bra, men jag hade väldigt roligt. Först är det en tant som öppnar å inte alls fattar vad jag vill, så hon frågar om jag vill han några slantar. Jag förklarar igen å hon fattar att det har med el att göra.
- Nej men det är min mamma som betalar elen.
- Jaha, ähm... är din mamma hemma? (hahahahah)
- Nej min mamma finns inte (jo jag har fattat att hon är lite snurrig)

Sen börjar hon undra vad jag gör där igen å frågar om jag inte vill ha några slantar iaf, nåt ville jag väl ha eftersom jag knackade på.... Å sen när jag äntligen kommer iväg å ska knacka på hos grannen säger hon åt mig att inte knacka på där för det är en gubbe som bor där! Å hon måste kikat ut genom titthålet för sen öppnar hon å säger att den andra grannen inte är hemme.

Hahah, å så måste jag berätt om gubben jag träffade också!
- Jag bor inte här
- Nähä, är det någon hemma som bor här?
- Jag är syster (??) till mamman som bor här
- Okeeej... (hahahahahahahahah)
- Men vänta så ska jag kolla om det är någon hemma

Å så sträcker han sig ut i trapphuset å ba, haaaallåååå, är det någon hemma? Asså, ja jag tkr synd om dom men jag kunde fan inte hålla mig för skratt när jag kommit därifrån!

Men herregud vad jag skriver massa, nu ska jag nog ta å krypa till kojs, skönt! Natti <33




Å förresten fyller min lilla älskling Mioplutten år idag! Å jag måste säga att detta är min favvobild hahah <33

Min knaskatt <33

Onsdag

Gooosh vad trött jag har varit idag! Gick upp ganska onödigt tidigt kom jag på men det var ifs bara skönt å då var jag pigg. Hade genemsam ensemble å sen lite håltimmar (där det såklart blev sushi) å sen röstteknik, å då höll jag seriöst på att somna! Sen gick jag fram som en zombie när det var min tur att sjunga haha! Efter det hade vi lite rep med musikerna. Det var ganska segt, vilket det brukar bli när det inte är nån lärare där menmen, vi fick en del gjort iaf ;-) Vad jag babblar...

Annars då? Hmm, funderar på om jag kanske ska sluta på jobbet, det är kul men har väl inte direkt gått super på sistone ;-P Menmen vi får se vad som händer, borde kanske fixa ett annat jobb först.

Somnade när jag låg å kollade på tv... idag igen XD Så nu ska jag nog ta å gå å borsta tänderna å sen sooova! Natti <33

Lite bilder från lördags ;-D
           

Friiiiidaaay

Ja, kanske dags att blogga lite igen då :-) Vart ska jag börja... Joo, i tisdags mötte jag upp min lilla Hannapanna efter skolan för lite fika, myyyyyys! Vi hade mkt prat att ta igen! Sedan blev det middag med Elin och Jojo, myyyys det med, hihih! Blev en ceasar på Vapiano och en del flumm... som det brukar bli när vi är i farten ;-) Så var jag ju i skolan på dagen och på onsdagen också, det är väldans roligt i skolan!

Det har ju gått dåligt på jobbet ett bra tag men igår fick jag äntligen lite pli på det igen, skönt det! Nu äre bara att hoppas på att det går ännu bättre imorgon! Hahah, det är tur att man kan ringa å böla lite hos sina vänner ibland när det behövs... XD Efter jobbet imorgon drar jag till apis å käkar å förar lite innan det blir dags för utgång! :-D Ja, jag är taggad som fan! Hihih.

Nu ska jag kolla på Gossip girl :-D <33

RSS 2.0