Sista inlägget innan jag drar

Nu var det väldigt länge sedan jag bloggade. Hänt mkt, studenten och Rhodos. Känns lite konstigt att man inte ska tillbaka till skolan i höst, snyft. Igår träffade jag Elinpelin vilket var mkt mysigt :-) Idag skulle jag ha träffat både Hanna och Emma så att jag hann träffa dom innan jag åker till landet (där jag ska vara i typ en månad, båda landställena alltså). Men så blev det icke eftersom min mage och jag inte var på samma sida idag :-( Menmen, får ta igen med båda tjejerna när jag kommer hem helt enkelt!

Imorgon blir det landet vilket ska bli skönt. Tur att det finns en biograf i Västervik för nästa vecka har Eclipse premiär! Vi har biljetter till torsdagen :-) Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv ;-)

Pussipuss <33

SNART

Nu är det inte långt kvar, 2 dagar!!! Nu har jag börjat inse att vi verkligen ska ta studenten och inte ska tillbaka till skolan efter lovet, SORLIGT! Snyft :´-( Men vi kommer ha så kul på tisdag iaf, så vi får väl se till att ha roligt innan tårarna kommer! :-)

I fredags när jag var klar med ALLT plugg mötte jag upp Jojo i staden fö lite(?) shopping :-D Blev lite saker till vår present till Lotta, en ny väska (som inte var likadan som en jag har), nya strumpor till mina studentklänning och lite annat ;-) Sedan blev det en tidig middag och därefter mötte vi Elin :-D Lite random träffade vi även på Lina, hihih. Det blev glass som vi åt under vår promenad hem. För mig, Elin och Jojo tog promenaden två timmar, det inkluderade dock en paus och flumm a la trion, LOVE IT! <33

Igår var jag och såg systers slutprojekt, hon är SÅ DUKTIG! Sedan var ju alla andra också väldigt duktiga så det var roligt att se :-) Juste, jag var iväg och klippte mig också. Testade ju min fasters frisör och han var riktigt duktig måste jag säga! Kan nog hända att jag går dit igen. Idag har jag städat och solat lite till och från, man kan ju inte motstå lite sol när det är så här härligt väder!

Nu ska jag däremot städa klart innan mamma blir galen på mig. PUSS <33


Länge sedan

Hello bloggen, det var länge sedan vi sågs måste jag säga! Men så går det när man är sjuk i över en vecka -.- Men nu är jag pigg och kry igen(nästan helt) och det var ju på tiden måste jag säga!

Idag har jag mest pluggat hela dagen lång, slutprov i kemi på torsdag liksom. Men det som gjorde min dag var nog tunnelbanecahffisen och att jag stötte på Andreas från ph ;-) Jo han som körde tunnelbanan var ju så skön! Han var verkligen trevlig, välkomnade alla passagerare och önskade de som gick av en trevlig dag osv. Jag tycker att sådant är kul och trevligt! :-)

Jag har btw världens bästa vecka framför mig :-D Studenten nästa tisdag, födelsedag nästa onsdag och Rhodos nästa söndag! :-D Jag säger bara S.U.P.E.R.

Vid lunch var jag förresten och fixade nytt pass, vilket var på tiden! ;-P Fick vänta i evigheter så efter tvingade jag mamma att äta sushi med mig :-) Egentligen hade hon inte tid men vad ska hon göra när hennes dotter inte har någon kompis att äta med :-) Hahah XD

Pussen <33

RSS 2.0