Slutspörten

Nu sitter jag här och skriver på uppdraget i Internationell ekonomi. Det hade ju faktiskt varit skönt om jag  hade börjat med det lite tidigare, eller iaf om jag hade haft bättre pluggflow igår. Menmen, inget att göra åt nu liksom.

Igår var nice iaf, vi var ju på Chaplins för att fira Viola. Folket som var med som jag kommer ihåg vad de hette (alltså de jag vet vilka de är) var Elin, Viola, Sara, Jessi, Elin och Henke. Sedan var det lite annat skojjigt folk med :-D Jag och Jessi dansade väl mest hela kvällen vilket var skojj ;-) Sedan bar det av hem till Elinpelin där jag stannade alldeles för länge men spillerille liksom. Jag har ju ändå till 8.00 imorgon bitti på mig. Tyvärr har jag inga bilder från kvällen, eller jo en på mobilen som jag inte orkar ladda in (a).

Just det hahah. Elin sa att jag först ropade på henne i sömnen och sedan babblade jag lite i sömnen också XD Men jag drömde jättekonstiga typ mardrömmar så jag skyller på det ;-P

Imorgon ska jag träffa Jojo och Elin, sedan ska jag och Elin kolla på när Jojo rider också. Jag saknar faktiskt stall lite. Förut red jag ju ett tag och innan dess red min syrra länge så jag och mamma var i stallet ganska ofta ändå. Anledningen till att jag slultade var faktiskt inte att jag blev biten i rumpan av en häst utan att jag var rädd för att ramla av. Nu ångrar jag det dock lite. Menmen, när jag blir rik ska jag ta privatlektioner i både ridning och tennis :-) Btw ska nog jag och pappa få till en tennismatch här på lovet, very fun :-) Fast det blir nog inte så mkt match av det hela, det var alltför länge sedan både jag och pappa höll i ett tennisrack ;-) Hahah.

Nej nu ska jag fortsätta vara duktig. XOXO

Saturday night

Nu sitter jag här och väntar på att Elinpelin ska komma så vi kan sminka oss. Jag har tråkigt så har redan tjuvstartat lite med foundation hihih.

Annars har jag jobbat med uppdraget typ hela dagen, sådär lagom roligt. Imorgon måste jag fortsätta med det eftersom det ska in på måndag morgon. Nej men nu kom jag på att jag kan måla naglarna medan jag väntar, see ya! <33

See you out there ;-)

Some people

Some people.

Dagen började med ett avreagera mig-samtal med Jojo, hihih. Det behövdes. Nu ska jag strax ta och börja med uppdraget i Internationell ekonomi som jag har berättat om. Men först kan det ju vara bra att jag hittar boken, så blir till att leta lite först ;-P Framsteg med katterna igår btw. Dom var ganska nära varandra utan att någon fräste, detta kommer gå bra ;-D

Igår gick jag och la mig vid tolv, mkt duktigt höhö. Sedan vaknade jag runt 9, drog mig en stund och sen ringde jag Jojo. Jag märkte precis att detta var ett ganska meningslöst inlägg men whatever liksom ;-)

<33


Update: Jag glömde ju en viktig sak :-O Snön har börjat smälta people! Den enda nackdelen med det är att mina skor jag ska ha ikväll typ kommer förstöras... jaja, jag får sprejja dom ordentligt ;-) + Att nu har katterna nosat på varandra med :-D

Och så var det lov, wonderful!

Så skönt! Kvällen består av behövlig vila, dvs OC och sängen ;-P Imorgon kommer jag behöva göra uppdraget i Internationell ekonomi. Men som sagt är det bara ett g-uppdrag + att både mamma och pappa är ekonomer så det är deras skyldighet att hjälpa mig så hur svårt kan det vara liksom, hihih ;-)

Annars blire utgång tomorrow med ett härligt gäng från Elins klass ;-D Nästa vecka blire iaf riktigt lov, har en del planer hihih. På Måndag blir det till att träffa Elin och Jojo, vi ska  även kolla när apan rider, mihihihih. Så har jag massor av bio att gå på hihih :-D Jag ska med Danni och se Precious, så ska jag få med Elin å se Nine och så ska jag få med Jojo och se Valentines day :-D Det är mina planer heheh, inte för att dom vet så mkt om det än. Danni äre bestämt med, Elin nämde jag det nyss för och Jojo får veta det när hon läser detta :-D Jojo.... Dempsey är med olalala ;-D

Å så ska jag träffa Lina. Sedan vill Elin att jag ska med till hennes skola... Å så kanske jag ska få med mammi på någon film också... Eller då måste hon ju bjuda mig heheh, för jag ska ju redan se 3 andra filmer ;-)

Okej, nu får ni bara läsa massa babbel men jag är SÅ trött! Därför ska jag sluta skriva nu, pussen!

 


<3

Jag har världens bästa vänner, bara så ni vet. Kärlek till er <333

Blä

Illamående, hemsk huvudvärk, magont och yrsel har de här två underbara dagarna bestått av... notera ironin. Fick gå hem mitt i svenskan igår och provet idag gick åt pipan eftersom mitt huvud inte ville fungera alls. Jajja, nu ligger jag i soffan och kollar på OC vilket är min bestående plan för kvällen. Sedan blir det sängen tidigt och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Svek ju Jojo idag så det är nog bäst för mig att jag kommer på psykologin imorgon ;-P

Btw är jag kattvakt nu också, så nu har vi två katter i huset. Min kusins katt Vilma är här på besök medans dom är i Västindien (nejnej, jag är inte alls avundsjuk). Men hon och Mio är ju faktiskt kompisar så jag känner på mig att det här kommer att funka rätt bra :-)

Nej nu tillbaka till OC och illamåendet. <33

<3

Nämen! Jag hittade precis ett par till snyggingar!


.

Jo jag gjorde det igen... det är faktiskt förvirrande med två bloggar!

22/2-10

Har fått svar från Annika som är psykolog (dessvärre vet jag inte vilken "typ") och Khunpen som är huvudlärare på Tara Buddhistcenter och hon skrev att hon inte brukade göra intervjuer men tyckte mitt projektarbete lät intressant och sa att jag kunde komma och prata lite om det. Tror det kan vara bra att jag får lite olika synsätt. Så ska ringa henne imorgon och boka en tid.

Vinter!

Hallåhallå i stugan ;-P
Jag har varit trött på vintern ganska länge men idag måste jag säga att jag gillade den :-) Tog en prommis till skolan idag och fick sällskap av mammi som gick till Gullis. Det var kallt men solen sken och det var faktiskt riktigt fint! Fick en riktig "fjällenkänsla".

Idag var jag för ovanlighetens skull väldigt effektiv i skolan. Har pluggat en herrans massa fysik och mer ska det bli ;-) Hoppas bara att det går bra fast jag inte har någon lärare att fråga här hemma "/ Menmen I will do my best. Sedan har jag ju Svenska talet att tänka på också. Jag brukar alltid bli lite nervis för sånt där. Redovisningar är okej men tal blir ändå personligare så det är lite jobbigare :-P Men om man tänker efter är det ju ingen annan en en själv och läraren som bryr sig om ens tal så why care egentligen liksom? Bara massa slöseri med energi ju! Så nu har jag bestämt mig att jag inte ska bry mig, en mkt bra plan enligt moi ;-D

Sedan jag kom hem har jag haft lite OC-paus, mucho trevligt :-D Fast ifs var det inte så trevlig för det var avsnittet när Marissa dör så det var mest sorgligt...

Nej nu ska jag nog ta och tända en brasa och sätta igång med plugget igen!

Dags att börja med raggisar igen.

XOXO

Jo men vi är alltid lika positiva

Här kommer lite msn snuttar en sådan här härlig ångestsöndag, dom är ju för härliga ändå!

Observera att mitt och Elins samtal slutade väldigt glatt, det är massa smileys som har försvunnit, slutet gott allting gott :-D

Bong säger:

 

Leelin - säger:

fjutt

Bong säger:

 

prutt

Leelin - säger:

jag kommer fan dö imorgon

Bong säger:

 

why

Leelin - säger:

ska till älvsjö men bussar går inte, inte tub, inte pendel

NADA

tuben går från gullmars-thorildsplan inget ovan mark

161 är ingen prioriterad buss vid halv 12

Bong säger:

 

inte bra

 

va ska du göra där då

Leelin - säger:

uf

12-20!!!!!

tisdag 9-18

MINA LEDIGA DAGAR

Bong säger:

 

aha XD

Leelin - säger:

och vi får bara en dag komp för dettai

FITTAAAA

Bong säger:

 

men hallå va glad att du har lediga dagar annars XD

Leelin - säger:

men jag vill inte ens stå på mässan

Bong säger:

 

men d måste ni väl

Leelin - säger:

ska börja med praktik oxå så lediga dagar poff

de är ett mvg kriterie...

jag behöver inte mvg:

Bong säger:

 

men klart du ska försöka få mvg

Leelin - säger:

men asså BLÄ

hatar min lärare

Bong säger:

 

 

BALLEBAJSKUK PÅ DET HÄR JÄVLA TALET SOM KAN TA SIG I ARSLET!säger jag

Leelin - säger:

DENNA SNÖÖÖÖ

Bong säger:

 

kan också ta sig

Leelin - säger:

om 39 dagar bong!

Bong säger:

Leelin - säger:

då är de nog vår oxå!!!

och london

Bong säger:

 

jaaao





Och sedan en plutt från ellens å min konservation

Bong säger:

 

men buhu det går inte alls, jag vill döööööö



HEY, vi är alltid lika glada :-D

<33


Rutiner

Söndag idag. Mina Söndagar består i princip alltid av samma saker: plugg, inpackning, plugg, fejjan, plugg och så lite tv på det.

Samma sak idag så dags att sticka ner huvudet i fysikboken igen. Pussen <33

Skor <3

Sitter och kollar på skor med ett öga på Sweet home Alabama. Försöker egentligen spara lite kosing till London nu hahah men man kan ju iaf sukta lite ;-P (Alla är från Scorett)



              
Allra mest vill jag ha de två första, och på tredje plats kommer de beiga pumpsen, hihih.

<33

:-(

Ush, ligger hemma med världens magknip tack vare dumma Icaskita. Dom hade lagt vanligt bröd i glutenfrifrysen och jag var kanske inte jätteuppmärksamm och köpte det. Sa till Jojo igår att jag hittat världens godaste glutenfria bröd... 10 minuter senare såg jag att jag stoppat i mig en hel macka med gluten i, KUL! Så imorse vaknade jag med ett väldans magont som inte har gett med sig än, mindre kul.

Skulle ju gått på premiären av Shutter Iland idag men just nu känns det som att det inte kommer bli så tyvärr :-(

<33

Torsdag

Ganska kort dag idag... in till skolan vid 11 för ph-samtal sedan var det bara psykolgi vilket var rätt chill. Det var två där från AA och berättade lite, intressant. Däremot på vägen hem gick jag förbi en kille i kanske 8års åldern. Jag hoppas verkligen att jag såg fel men det såg ut som han gick och drack ur en ölflaska, som sagt... hoppas jag såg fel! Nej nu ska jag snart dra iväg och shaka loss lite hahah ;-)

<33

Onsdag

Både kemin och fysiken var inställda idag så det blev en skön hemmadag :-D Däremot har jag haft en hel del plugg ändå, menmen kommit en bra bit iaf :-D Har även passat på att ha inpackning i håret några timmar när jag ändå bara suttit hemma och pluggat. Nu ska jag väl ändå ta och göra det som måste göras, ska iväg vid fem... sedan ska jag på kusinens föreställning lite senare ikväll :-)

<33

Studentskiva

Filmtema är det som sagt på våran skiva... hittat lite förslag på buttericks HAHAH

Marilyn Monroe     Pink lady (grease)     Catwomen     Mimmi pigg

 

Nej men seriöst... jag har ingen aning om vad jag ska vara. Det känns ju tråkigt att inte anstränga sig, men sedan vill man ju inte vara ensam om att göra det heller hahah ;-P Nej men nu sova hallå!

Pussen <33


Intervju

Fick precis svar från en av psykologerna jag har mejlat och frågat om en intervju och ska iväg på måndag och intervjua en psykolog. Så nu är det bara se till att ordna lite bra frågor jag vill ha svar på :-)
Ingrid


Update! Jag har blivit som Jojo... bloggar om projektarbetet här HAHA illa ;-P

Sötaste kattungen!

Ojoj vad dålig jag har varit på att blogga "/ Tror inte det kommer bli någon vidare bättring på det heller för jag har inte så stor lust just nu, men måste visa Hannas kattunge SÅ SÖT!

    

Å så pytteliten är den! Jag var rädd att jag skulle ha sönder henne när jag höll henne i famnen XD Dimitra heter hon och är supergullig! Kattungar är typ det sötaste som finns och jag skulle gärna ha en jag med ;-) Men vet inte om Mio skulle gilla det hihih ;-)

Så vad har hänt på senaste tiden? Hmm kommer inte riktigt ihåg hahah ;-P Nämen förra helgen var jag och Jojo och såg snabba cash på fredagen. Bra film men störiga tjejer som satt bredvid oss och pratade HELA filmen. På lördagen kom kusinen hit och stannade till söndagen. Förra veckan var jag sjuk i princip hela veckan. Tyckte jag var frisk på torsdagen så gick på dansen vilket kanske inte var det bästa valet för jag var uppe hela natten och mådde skit. Så på fredagen blev det varken skola eller middag med tjejerna :-( Men på lördagsmorgonen mådde jag bättre vilket var tur för jag hade bestämt med Hanna på kvällen. Så först gick jag dit och hälsade på missen och sedan blev det melodifestivalen hemma hos mig, och så en film på det :-)

Nu blir det till att fortsätta med pluggandet. Nästa helg drar jag iaf till mormor som fyller år. Pussipussen<33

RSS 2.0